Vintázs varázs / Vintage charm

Helló 2023! Az év első vörös szőnyeges eseményén máris túl vagyunk és látható, hogy a sztárok körében mennyire kedvelt a vintage stílus. Egy ideje a jövő trendjeit a múlt inspirálja, és úgy tűnik, ez idén sem lesz másként. A tematika a régi Hollywoodot szándékozta megidézni, a terveket azonban az időjárás felülírta, mikor egy heves zivatar zúdult a kaliforniaiak nyakába. A szervezők boltívek helyett fedést voltak kénytelenek felhúzni és bevonuláskor a villogó vakuk árnyékában tucatnyi kárpittakarító dolgozott bőszen. A vörös szőnyeg a megújult dizájnnak köszönhetően ezúttal szürkévé változott, ami a púderes árnyalatokkal mesésen harmonizál. Leheletfinom anyagok, többszáz munkaórás kézimunkák és töménytelen csillogás - csoda darabokat láthattunk, érdemes végignézni őket!


Jessica Chastain Oscar de la Renta által szőtt pókhálója az est egyik legkülönlegesebb darabja volt.

Salma Hayek mint minden fontos eseményen, ezúttal is Guccit viselt. Kristályok, rojtok buja köntösben, testszínű csipkébe csomagolva.

Margot Robbie Chanel Couture-je ötvözte a színésznő jelenlegi szerepeit: a Babylon féktelei húszas éveit vegyítette Barbie rózsaszínű világával.

Michelle Williams eddig talán legmerészebb szabásvonalú vörös - akarom mondani szürke - szőnyeges habos babos fodrait a Gucci álmodta meg.

Molly Sims királynőként tündökölt egy légiesen, szoknyarészén áttetsző Tony Ward estélyiben.

Fodrokból Julia Garner rózsaszín, kristályokkal szegélyezett ruhájára is bőven jutott a Guccinak köszönhetően.

A Wednesdayt alakító Jenna Ortega hű maradt a vadóc karakterhez, de a testére tekeredő Gucci kreációt Tiffany ékszerekkel viselte.

Puffos ujjak, omló bársony, mély padlizsánok - így jellemezhető legjobban az a Valentino Haute Couture szépség, melyre Selena Gomez választása esett.

A felsorolásból az urak sem hiányozhatnak: Eddie Redmayne a szmokingjára tűzött hatalmas rózsával tette tiszteletét a 80. Golden Globes-on. Laza elegancia Valentinotól, bár a nadrág szára szerintem lehetne kicsit rövidebb.

Az Elvis megformálásáért egyértelműen díjat érdemlő Austin Butler a klasszikus megjelenésre szavazott. Duplasoros gombolású Gucci szmokingja széles hajtókával és csokornyakkendővel tette még fessebbé az amerikai színészt.


Képek forrása: Vogue

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése