Volt egyszer egy Hollywood / Once upon a time in Hollywood

A Beverly Hilton Hotel vörös szőnyegén végigvonuló hírességek évről-évre egyre merészebb és modernebb trendeket diktálnak. Az Oscar előszobájaként emlegetett 77. Golden Globe-on elleshettük, hogy a '70-es évek 2020-ban mennyire számít frissnek. Kedveltek ugyanis az overálok, a bársony, a különleges ujj- és vállmegoldások, dekoltázsok terén pedig a rafináltság a jelszó. A gála történetében először teljesen vegán (hús-, hal-, méz-, tojás- és tejmentes) menüsort szolgáltak fel, amivel a klímakatasztrófára hívták fel a figyelmet. Kiiktatták a műanyag palackokat és a dekoratőrök a kellékekből amit csak tudnak, újrahasznosítanak majd. A vártnak megfelelően az este legsikeresebb filmje a háromszorosan díjazott Volt egyszer egy... Hollywood, köztük Brad Pitt kapta a legjobb mellékszereplőnek járó arany szobrot. Érkezzenek az este legstílusosabb pillanatai! 

Renée Zellweger minden kategóriában tarolt: Judy Garland megformálásáért nemcsak a legjobb drámai színésznőnek járó Arany Glóbuszt kapta meg, hanem az egyik legjobban öltözött sztár címét is elnyerte. A strasszokkal finoman szegélyezett világoskék ruha az Armani divatházból került ki és színben tökéletesen passzolt a hozzá stylingolt Jimmy Choo szaténcipőhöz.

A izgalmas dekoltázsok minden eddiginél nagyobb szerepet kaptak. Kerry Washington az Alturazzától választott egy szexi szettet, amelynek blézer alatti felsőrésze gyakorlatilag egy ékszerhám.

Cate Blanchett a kristályokkal kirakott Mary Katrantzou csodában lélegzetelállító volt. A legyezőszerű vállrész cselesen csatlakozott a ruha többi részéhez, majd a hátán hatalmas szárnyként végződött.

Zoey Deutchot hetvenes évek fanná tette a Fendi. A mustárszínű, első ránézésre maxiruhának tűnő öltözet valójában egy overál, melynek V kivágását egy különleges zafír-gyémánt nyakék egészítette ki.

Szintén a vállak kapták a hangsúlyt Jeannie Mai és Lainey Lui öltözékében. Előbbit Elisabetta Franchi, utóbbit Lesley Hampton tervezte.

Joey King szoborszerűen festett a 3D nyomtatással készült Iris van Herpen ruhában.

Isla Fisher és Jodie Comer sem tudott elmenni a látványos harang-, illetve puffos ujjak mellett. Isla Monique Lhuilliert, Jodie pedig Mary Katrantzout hívta segítségül álomruhája kivitelezéséhez.

Nagy kedvencem, a sosem hibázó Helen Mirren egy borvörös Dior Haute Couture-ben tündökölt. A bájos színésznő büszkén pörgött-forgott első Diorjában, amit kifejezetten rá szabtak.

Nicole Kidman és Lauren Graham szerint a vörös szőnyeghez vörös estélyi dukál! Nicole megjelenése tökéletes, mint mindig, köszönhetően a felsliccelt Atelier Versace szépségnek, Lauren feltűnően csinos az Azzi&Osta dizájnerpáros aszimmetrikus kreációjában.

A lázadó Zoe Kravitz Saint Laurent by Anthony Vaccarelloján játékos polkapettyek táncoltak, derekát masni díszítette.

És ha már a pöttyöknél tartunk, kiemelném Naomi Watts csupa kristály keresztpántos Armani Privé estélyi ruháját, illetve Leslie Bibb fodros Honour darabját.

Az egyszerűen nagyszerű szett birtokosaként a francia iskolát követte Margot Robbie, akinek laza hullámai tökéletesen passzoltak a flitteres felsőrésszel és kényelmes zsebekkel lazított Chanel maxiszoknyához.

A gála dresszkódját Billy Porter újra alaposan felülírta: talpig fehérben érkezett és szmokingja egy tollakkal tűzdelt uszályban végződött. Az Alex Vinash kreáció "szoknyarésze" lecipzározható, ezzel az estély ültetett részéhez komfortosabbá alakítható.

Az urak - élükön Alsel Elgorttal - egyébként  nagyon szerették a puha bársonyt, csakúgy, mint Glenn Close. Nála a tavalyi köpenyszerű vonalvezetés maradt, ahogyan a hűség is Armanihoz. Kifogástalan döntés! :)

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése