A vörös szőnyeg lázadói / Rebels on the red carpet

Új szelek fújnak a filmvilágban. A tegnapi Golden Globe erre számtalan példát sorakoztatott fel. A rangosabb díjátadókon az általános dresszkód előírás black tie, vagyis uraknak szmoking, hölgyeknek pedig estélyi ruha, amit mindenki vérmérsekletéhez és egyéniségéhez mérten értelmez. Általában az egyszínű, vagy diszkrét hímzésekkel, csillogó flitterekkel díszített földig érő ruhaköltemények szép sorban követik egymást, majd jön egy-két rebellis, akikre azonnal mindenki felkapja a fejét. Lássuk, hogy a 2019-es Golden Globe-on kik voltak ők!


 Lady Gaga

Nos igen, Gaga egy jelenség, akit egy ilyen eseményen nem lehet nem kiszúrni. Egy ikon, aki ezúttal a Csillag születik 1954-es, első változatában viselt Judy Garland kosztümnek állított emléket. A ballon ujjú nefelejcs kék költemény a Valentino műhelyéből, egyenesen Pierpaolo Piccioli kezei alól került ki.


 Lupita Nyong'o

A Fekete Párduc sztárja mindig üdítő látványt nyújt a vörös szőnyegen. Erre az alkalomra egy gyöngy rojtos kobaltkék Calvin Klein by Appointment darabot viselt Bulgari gyémántokkal és a ruhájához passzoló kék szempillákkal.


 Gemma Chan

Az ázsiai származású, korábban modellként dolgozó híresség hatalmas masnival a hátán lépdelt egy petrolkék haute couture Valentinoban, majd a lábvillantásnál kiderült, hogy a ruhához egy aprócska sort is tartozik.


 Julia Roberts

Ez a Stella McCartney kreáció csodásan balanszíroz a maszkulin és a feminin vonal között. A cseles nude estélyi ruha fekete szatén nadrággal van megbolondítva, a Chopard gyémántok mellett egy kis lazaságot sugallnak a lábujjgyűk. Hát igen, Julia még nadrágban is lélegzetelállítóan nőies!


 Emily Blunt

Íme a példa, miszerint élénk színek és virtuóz szabászati trükkök nélkül is lehet valaki elbűvölő. Mondjuk kell hozzá egy különleges alapanyag és egy tervezőzseni nevével fémjelzett márka. A Mary Poppinst megformáló színésznő maga a megtestesült természetesség a szürke hímzett csipkedarabokból összeállított Alexander McQueen by Sarah Burton csodában.


 Rosamund Pike

Hogy ez a Givenchy estélyi merész kivágásaival egy díjátadóra mennyire illő vagy sem, azt mindenki döntse el maga. Egy biztos: a street style beszivárgott a vörös szőnyegre a vállra dobott kabátkának köszönhetően.


 Anne Hathaway

Leopárd mintát viselni nagy bátorságra vall, főleg egy ilyen gálán. De a színésznő bevállalta és pazarul festett az Elie Saab szépségben, így újabb szabály dőlt meg. Az est legmegosztóbb ruhája címet a neveletlen hercegnő birtokolta!


 Constanze Wu

A meseszép púderszínű Vera Wang estélyi új életet kapott a narancs bársony szalagnak köszönhetően. Filléres stílustrükk, ami alátámasztja, hogy styling alatt nem mindig értünk hatalmas változtatásokat.

És hogy mi volt a legnagyobb trend idén? Masnik, masnik és masnik minden mennyiségben. Alison Brie, Nicole Kidman, Kaley Cuoco, Julianne Moore, Charlize Theron és Glenn Close is a szépen megkötött szalagokra tette le a voksát. Nektek ki volt a kedvencetek idén? :)

Képek forrása: Harper's Bazaar

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése