Instant ragyogás egész nap / Instant radiance all day

Ha belenézel a tükörbe, olyan arcot látsz, amilyet elképzeltél? Egy jó smink hozzájárul ahhoz, hogy magabiztos legyél, és ha jól érzed magad a bőrödben, akkor csakis pozitív rezgéseket fogsz közvetíteni a környezeted felé.

Vizuális világban élünk, ahol a képek retusáltak, filterekkel teleaggatottak és különböző szépítő funkciókkal vannak ellátva. De gondoltátok volna, hogy léteznek olyan sminktermékek, amik ugyanezt az eredményt hozzák a maguk természetes valójában? A Max Factor elegáns köntösbe öltöztetett innovatív arcápolói ugyanis kiemelik a szépséget, a végeredmény mégsem lesz művi. 

A no make-up is munkával készül, ám ma már mindenki percek alatt szeretne varázslatos eredményt elérni. A legendás márka ehhez igyekszik alkalmazkodni: könnyű technikákat és minőségi készítményeket kínál a hölgyeknek, melyekkel arcuk előnyös tulajdonságait hangsúlyozhatják. A felvitt anyagok könnyűek, állaguk nem ragacsos és kiváló összetevőikkel ápolják a bőrt. Segítségükkel kihozhatod magadból a maximumot és bármilyen stílusú sminket el tudsz készíteni. Lássuk, mire lesz szükséged! 


Miracle Prep primer 

A primer feladata a bőr előkészítése és ez a könnyű krém gazdag, olajmentes formulájával hibátlan, egyenletes alapot ad a sminknek. Olyan illata van, mint egy gyógyszertári krémnek, amit imádok benne! Glicerin tartalmának köszönhetően hidratál, javítja a bőr tónusát, mégsem ül be a pórusokba. 


Radiant Lift alapozó

Egy tartós alapozóval szinte egész nap nyugodt lehetek afelől, hogy bőröm hibátlan és sugárzó marad. De ne álljunk itt meg, hiszen ez a termék ennél sokoldalúbb: bőröm hidratáltságáról a hialuronsav komplex gondoskodik, a finom ráncokat mikro-gyöngyök simítják és a 30-as faktorszámú fényvédőnek köszönhetően az UV sugarak sem károsítják az arcomat. A tömöttebb textúra sejteti, hogy professzionális termékkel van dolgom és amellett, hogy nagyon jól fedrendkívül gazdaságos: akár egy nyomás elég az egész arcomra. 


Radiant Lift korrektor

Számomra a szemem alatti karikák okozzák a legtöbb bosszúságot, amiket ezzel a korrektorral könnyedén tudok orvosolni. A szivacsos applikátor segítségével másodpercek alatt el tudom oszlatni a fényvisszaverő porokat tartalmazó anyagot, melynek eredménye egy nyíltabb, ragyogóbb tekintet.


Miracle Glow highlighter

Eddig csak por- vagy krém állagú highlighterekkel sminkeltem, de ezzel az új típusú folyékony változattal szó szerint varázsolhatok. Az instant ragyogáshoz pár csepp is elegendő, fénye egy pillanat alatt kiemeli az arcbőr szépségét és éveket fiatalít rajtam.

Ezzel a négy újdonságokkal 15 perc alatt bárhol könnyen és gyorsan el tudok készíteni egy nappali alapsminket, amit ezúttal leheletnyi pirosítóval, cicás tusvonallal, bordó rúzzsal és ugyanolyan színű körömlakkal egészítettem ki. Hála a hosszan tartó hatásnak, a nap végén az esti koncerthez csak egy kis púderrel, füstös szemhéjfestéssel és egy látványos fülbevalóval kellett turbóznom a természetes lookon. A bőröm egész nap hidratált maradt és nem éreztem úgy, hogy igazítanom kell a sminkemen. Tündökölj te is minden nap! ;)

Farmer dzseki: H&M, Szőrme: STRADIVARIUS, Ékszerek: VINTAGE, smink: MAX FACTOR
Photo: Nagysolymosi Gábor

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése