Az egyediség szexi / Unique is sexy

Az angyalok meghódították New Yorkot! A tegnap esti fergeteges Victoria's Secret bemutatón az eddigi két legkülönlegesebb stílusú kollekció jelent meg. 60 modell vonult végig a kifutón, ami ezúttal nem glitterekben úszott, hanem LED panelekkel volt kirakva. A 2018-as show legütősebb összeállításai következnek!

Az este első részéhez, a Glam Royale tour-hoz az angol vidék adta az inspirációt skót kockákkal és a hagyományos piros-zöld-kék-fekete színvilággal. A karácsony közeledtével már most kezdhetünk agyalni a terítéken és a díszeken, hiszen a tartán minta idén az egyik vezető trend lesz. A kockák kavalkádjánál és az aszimmetriánál csak a hosszú csizmák voltak dögösebbek! 

Palvin Barbit végre megint megcsodálhattuk, hiszen újra beválogatták a csapatba. Elsőként a Golden Girls szekcióban láthattuk, ahol bájos pasztell színekben tündökölt.

Az idei Dream Angels Fantasy Bra az elmúlt évek szerintem legszebb darabja, melyet a svéd Elsa Hosk viselt. A csodaszép melltartót és a hozzá tartozó testláncot 2100 darab ezüst foglalatba zárt szintetikus Swarovski gyémánt díszítette, középen egy topázzal. A melltartó Swarovski kristályokból készült változatát a közönség november végétől a kiemelt üzletekben és online meg is vásárolhatja.

Szemmel láthatóan új szelek fújnak, hiszen a brand mögött álló csapat úgy válogatta össze a modelleket, hogy etnikai szempontból a lehető legváltozatosabb legyen a felhozatal. A PINK blokkban fellépő Kelsey Merritt például az első fülöp-szigeteki lány a Victoria's Secret showk történetében.

A dizájner kollaboráció Mary Katrantzou-val közösen valósult meg, aki a Floral Fantasy kapszulakollekciót magabiztos és egyben vidám nőknek tervezte. A trapéznadrágok és szexi leggingsek virágba borultak, az összeállítások merészek, mégis nagyon kifinomultak lettek. Winnie Harlow, a vitiligós modell hihetetlenül felszabadultan lépkedett dacára annak, hogy idén debütált a világ egyik legrangosabb bemutatóján. Jelenléte szintén fontos üzenet, amely a szépség sokféleségét támasztja alá.

Hogyan lehetnek a sportos darabok szívdöglesztőek? Ez nem kérdés a világ legcsábítóbb fehérnemű márkájánál! A feliratos pántok, a fűzőkkel megbolondított felsők és a pufi dzsekik a boxtermek hangulatát hozták - edzőcipők helyett szigorúan magassarkúkkal!

Végül a hab a tortán: egy mesés csillagokkal, holdakkal és komplett Naprendszerrel tarkított álomvilág, a Celestial Angels zárta a showt. Brian Atwood cipődizájner 100 pár exkluzív csodát tervezett az idei showra, amelyek közül a csillagképekkel díszített combcsizmákkal volt a legtöbb dolga. Elárulta, hogy a Victoria's Secret az egyik legkedvesebb munkája, és imádja, hogy teljes mértékben szabad kezet kap, így a lehető legmerészebben szárnyalhat a fantáziája. Egyedülálló anyagokkal kísérletezhet és nem mindennapi lábbeliket álmodhat meg, melyek elkészítése a kezdőfázistól a végtermékig 4-6 hónapot vesz igénybe.


Mi a végső tanulság? Hogy a nők mindegyike gyönyörű, akárhonnan származik, akármilyen bőrszínnel született és akárhány centis a csípője. Az embereknek szükségük van a csodákra, ez az este pedig segít, hogy elrugaszkodjunk a realitás talajáról és lássuk, hogy valósulnak meg a legvadabb álmok. Milliónyi kristállyal kirakott kreációkba csomagolva és szárnyakba rejtett fontos társadalmi üzenetekkel.

Képek forrása: Vogue

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése