Időutazás a régiségek között / Time travel to treasures

Jó érzés a múlt egy-egy darabját magunkon viselni! A vintage darabok nemcsak kincseket érnek, hanem egyfajta eleganciát is adnak megjelenésünkhöz. 

Az időtlen szépségek között előkelő helyet foglalnak el a különleges brossok, amelyek viselőjük kifinomultságáról tanúskodtak. Kiválóan mutatnak mindenhol: a kabátodon, egy baretten, a zakódon, vagy a kedvenc pulcsidon. Ám ezen kívül megannyi friss változatot is felfedezhetünk, ami más szemszögbe helyezi a kitűzők viselését.

Ha otthon körülnézel, biztosan te is találsz néhány szépséget, amit egykor a nagymamád viselt és azóta is féltve őrzöl. Ha még nem próbáltad, sosem késő elmerülni a virágok, madarak, masnik és bogarak díszes világban és teret adni egyéniségednek a hozzád közel álló darabok segítségével. Lássuk a legkedveltebb viselési módokat!


A klasszikus bal oldal

A királyi család és a magasabb társadalmi pozícióban lévő hölgyek általában egy brosst viselnek a bal oldalukon. Tökéletes választás, hiszen egy karakteres melltű egy szimpla kötött felsőt ugyanúgy feldob, mint egy elegáns kabátot vagy a kis feketét.

+ Tipp: Minél nagyobb a kontraszt a háttér és a bross színe között, annál jobban ki fog emelkedni a környezetéből.



Rend a lelke mindennek

A szimmetria kedvelői válasszanak egy karakteres darabot, ami a figyelem középpontjában áll. A blúz gallérjának vagy a ruha nyakkivágásának a közepén is mutatós egy különlegesség, de teheted például a kabátod hátára. A sapkádnak szintén új életet adhatsz egy csinos kitűző segítségével.

+ Tipp: Ha túl nehéz a bross, az anyag belsejére tegyél egy vattakorongot és azzal együtt tűzd meg.



Titkos zugok

A fiatalok újabb és újabb helyeket keresnek kedvenc kitűzőiknek, így építik be őket mindennapi összeállításaikba. Gondoltad volna, hogy egy bross milyen csodásan mutat a farmer zsebrészén és az ing mandzsettáján? Sőt, még a hajadba is rögzítheted egy hullámcsat segítségével.

+ Tipp: A bross a többi kiegészítővel ellentétben nem korlátozódik csupán egy testrészünkre, ezért oda teszed, ahova éppen kedved van.



Kitűzőkből műalkotás

Alakíts ki csoportokat a különböző formájú és nagyságú darabokból! Rendezheted őket tematikusan vagy színcsoport szerint. Egy kardigánt vagy farmerdzsekit szuperül feldobhatsz velük, plusz ne feledkezz el a kabátok zsebéről és hajtókájáról, ami ugyancsak tökéletes hely kedvenceid megmutatására.

+ Tipp: Ügyelj az aszimmetriára, csak az egyik oldaladra pakold őket!



Komplett gyűjtemény

Ha nem elégszel meg három-négy brossal, akkor megmutatadhatod egyszerre az összeset a nagyvilágnak! Borítsd be velük kedvenc ruhadarabodat, amire a munka végeztével rá sem fogsz ismerni. 

+ Tipp: Vadássz újabb és újabb kicsekre, bővítsd folyamatosan a kollekciódat! 


Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése