Horgonyt fel! / Anchors up!

Sokáig úgy tűnt, hogy a svájci sapkák és a floppy kalapok letasztíthatatlanok trónjukról, de most megtörni látszik a jég. Az idei ősz abszolút sztárja ugyanis egy karakteres fejfedő: a tengerészsapka! 

Illetve sokféleképpen nevezik, ugyanis a halászok, pékek, az újsághordó fiúk és hegedűsök is elképzelhetetlenek kultikussá vált fejrevalójuk nélkül, a párizsi divat szerelmesei pedig meg vannak veszve ezekért a darabokért. Már tavaly is voltak páran, akik hordták fekete vagy sötétkék változatban, idén azonban többféle színben is megjelent és a szezon kikerülhetetlen darabjai közé sorolják. 

A francia nők igyekeznek mindig valami maszkulint viselni, ezek a fejfedők pedig bármilyen szetthez sikkesen adagolják a tomboy stílust

Könnyű köréjük ruhatárat építeni: csinos ruhával, statement fülbevalóval és magas sarkúval pont annyira mutatnak szuperül, mint kötött pulcsival, motoros dzsekivel, blézerrel vagy farmerrel

Még elég egy pamut változat, de ha tényleg hűvösre fordul az idő, akkor érdemes lecserélni egy gyapjú verzióra! Íme néhány példa, hogy ti is kifogástalanul franciák legyetek! ;)

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése