Ropogó fehér vásznak / Crisp white canvas

Ültem a Vitorlás teraszán, gyönyörködtem a csodás panorámában és közben azon gondolkodtam, hogy mekkora erő van egy vászondarabban, ha belekap a szél. Pont, mint egy frissen vasalt ingben, amely erőt és határozottságot sugall, miközben viselője kifinomultságáról tanúskodik. A fehér ing örök jolly joker: nemcsak a dolgozó nő ruhatárának leguniverzálisabb eleme, hanem egy kortalan, bárhova bevethető és mindennel hordható darab. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, népszerűsége "ünnepi" mivolta ellenére régóta töretlen.

A maga természetes valójában a legstílusosabb: betűrve, keményített gallérokkal, felgyűrt ujjakkal akármilyen szettet összeszedetté tesz. Szoknyával vagy elegáns nadrággal decensebb, farmerral maga a megtestesült "épp most keltem ki az ágyból" lazaság.

Remekül összeillik bármivel, fehérségével kereted ad a többi színnek. Vegyél alá egy falatnyi csipkét és kösd meg a derekadon, vagy a felső két gombot hihagyva gombold be és az alját csomózd össze. Az opciók száma végtelen, ám ha ki szeretnél próbálni valami nem mindennapit, akkor bújj bele fordítva, hogy a hátadon legyenek a gombok!

A fehér ing sosem utalmas, de a különböző betűrési módoknak köszönhetően saját komfortzónájából is kibillenthető. Teljesen leengedve rávehetsz egy dögös műbőr felsőt, betűrheted lazán csak elöl, vagy az egyik oldalon. Ez az aszimmetria nagyon trendi és mutatós, mégis kevesen merik bevállalni.

A hosszított fazonú darabok ruhaként télen-nyáron kihasználhatóak, egyszerűen nem lehet velük mellényúlni. Ne hagyd, hogy a lustaság úrrá legyen rajtad, csakis kivasalva vedd fel, hogy mindig friss maradjon a megjelenésed!

Hűvösebb napokon a fehér ing egy plusz réteget ad és a különböző anyagok találkozása izgalmas összképet adMeríts ihletet a képekből: játssz a textúrákkal, öltözz alá és fölé és kombináld a natúr színeket egy-két ragyogó őszi árnyalattal! :)

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése