Egész évben fesztivál / Festival all year round

Az augusztus igazi fesztivál hónap és ilyenkor még azok is kiszabadulnak egy jó koncert kedvéért, akik egyébként nem nagy partyarcok. De milyen egy jó fesztivál ruhatár? Röviden és tömören: izgalmas, könnyen variálható és esőbiztos, illetve olyan alapdarabokból áll, amiket a nyári banzájok után is adaptálhatsz a hétköznapi ruhatáradba. Lépj ki a megszokott hippi keretek közül és kreálj olyan szetteket, amelyek lazák, mégis trükkösen kihasználhatóak. És ne feledd: itt az idő, hogy olyan dolgokkal is kísérletezz, amiket eddig túl soknak találtál a hétköznapokban! ;)

Volt egyszer egy Vadnyugat
A western stílusú darabok annyira karakteresek, hogy az öltözéked többi részében ragaszkodhatsz az univerzális fekete-fehérhez. Légy szabad madár rojtokkal, cowboy csizmákkal és nagy karimájú kalapokkal! Néhány látványos ékszer sokat dob az összképen, a hajad pedig engedd le, hadd vigye a szél!

Farmer farmer hátán
Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a legtöbb fesztiválszerkóban van valami farmer. A jó öreg denim nagyon praktikus, mert egyáltalán nem kényes és bármilyen táskába begyűrheted, utána kisimultan fog előbújni. Az eldolgozatlan szélű szoknyákban és shortokban jól átvészelhető a meleg, egy derekadra kötött dzseki hajnaltájban jól jön plusz rétegként. Azt pedig szerintem nem kell elmagyaráznom, hogy a farmer cuccok mennyire jól funkcionálnak az év összes többi napján.

Tengerészek bevetésen
Ezt a sapkát nagyon sokféleképpen hívják, ami a formában eltérő vonásokra utal, a lényeg viszont egy: a Coachella trenddiktáló fesztiválozói egytől-egyig imádták! A tengerész sapka állatmintákkal, a naplemente színeivel és bármilyen metál tetkóval jól mutat. Ha lecseng a bulizások időszaka, garantáltan nem kerül a fiók mélyére, hanem ősszel is a legkedvesebb kiegészítőd lesz!

Felnőtt virággyerekek
A virágkoszorúk csillaga már nagyjából eltűnt a fesztiválok egéről, de szó sincs arról, hogy más formában ne lenne jelen! A szabadság édes illata virágmintás lenge ruhák képében lenghet körül téged, amely női energiáidat is felerősíti. És hogy mennyire fogod imádni a vénasszonyok nyarán ezeket a darabokat? Szerintem nem kérdés, hogy nagyon! 

A mindent elnyelő övtáska
Számos előnye van annak, ha a legszükségesebb dolgaid azonnal kéznél vannak. Nem kell folyton hátrafelé sasolnod, hogy belenyúltak-e a hátizsákodba és a válladat sem húzza táncolás közben súly. Az övtáskák ráadásul az utcai divat királynőinek nagy kedvencei, így a szabadságról visszatérve bármilyen decensnek tűnő szettet megbolondíthatsz vele. Érdemes kipróbálni!

Kendő mánia
Kedvenc kiegészítőim, a kendők sem hiányozhatnak a sorból! Ha már uncsinak találod, hogy a nyakadat díszítse mintás kedvenced, kösd a lófarkadra vagy tekerd vele körbe a kis kontyodat. Pimasszá, csábítóvá és vagánnyá változtat, amikor csak akarod!

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése