beauty

Szépség mélyebb tartalommal / Beauty with depth

csütörtök, május 17, 2018

Azt mondják, az élet harmincon felül kezdődik igazán. Ekkor tündöklő a nők szépsége, és tanúsíthatom, hogy én is sokkal több bókot kaptam az elmúlt pár év során, mint a húszas éveimben együttvéve. Hogy miért? A válasz valószínűleg belülről fakad. Már nehezebben kötök kompromisszumokat: nem veszek fel egy meseszép, ám rendkívül kényelmetlen cipőt, nincs tele a szekrényem hirtelen felindulásból vásárolt haszontalan ruhákkal és sminktermékekből is csak olyanokat választok, amelyek tartósak, ugyanakkor vigyáznak a bőrömre. Igyekszem olyan dolgokkal körbevenni magam, amelyek segítségével megmutathatom a világnak a stílusomat, a gondolataimat, miközben csodásan érzem magam a bőrömben.

A Max Factor nemrég lezajlott kutatása szintén arra világít rá, hogy a művi szépség és a nehezen elsajátítható technikák ideje végleg leáldozott. A harminc éven felüli nők számára fontos a család és a karrier, mégis stílusosak akarnak maradni. Magabiztosak, szeretik a minőséget, a könnyen kezelhetőséget és mesterséges átalakítások helyett egyszerű és gyorsan bevethető trükköket keresnek. Azt vallják, hogy a valós szépség a megjelenés, a személyiség és a személyes varázs keveréke. 

Ha te is magadra ismertél, az nem véletlen, a kutatásban ugyanis 10 országból összesen 26.000 nő vett részt, és a túlnyomó többség számára a reklámokban mutatott fiatal modellek nem jelentenek inspirációt. Impozáns hirdetések helyett inkább a környezetükben élő hölgyektől kérnek tanácsokat és tippeket. 
A You X MaxFactor kampány múzsái tehát a valódi nők, akiknek igényeihez igazodnak a márka megújult termékei. A magabiztossághoz ugyanis elengedhetetlen egy természetes hatású smink, ami a vonásokat előnyösebbé varázsolja, ezáltal mindenkiből kihozza a maximumot. A több funkciót egyesítő táskabarát kompaktok finom krémes állagúak, tartósak és értékes összetevőkkel ápolják a bőrt. 

A természetes szépség szimfóniája
Légy Te is inspiráló múzsája önmagadnak az alaptermékekkel, melyek használatába a Max Factor hivatalos sminkmestere, Larion Oscar avatott be! Az 5 lépésből álló bázis smink könnyen a mindennapi rutinod részévé válik, így reggeltől estig harmonikus lesz a megjelenésed.

1. Az egységes bőrszín eléréséhez használd a Facefinity Compactot, amely egy mattító púderes alapozó. A könnyed textúra másodpercek alatt egységes bőrszínt eredményez és egyúttal a fényvédelmet is letudhatod. Illatmentes, így érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

2. A Miracle Contouring Palettát már korábban bemutattam nektek. Ez egy csodálatos eszköz arra, hogy kiemeld az arcod előnyös részeit és kicsit csontosíts. Fontos, hogy a vonalakat dolgozd össze az alapozóval, így szép fény-árnyék hatást fogsz kapni.

3. Az új varázsszó a highlighter, ami hozzájárul ahhoz, hogy arcbőröd üdén ragyogjon! A Miracle Glow Duo világosabb árnyalatából tegyél az arccsontra és a szemed alá. Az a jó ebben a krémes állagú csodaszerben, hogy hidratál és egyben a bőrt is tökéletesíti.

4. Tekinteted kiemeléséhez az éjfekete  Dark Magic szempillaspirál járul hozzá. A speciális kefe egyenletesen vonja be a pillákat, és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az ujjad sem fog lecsúszni a spirálról. A dúsításon túl én tovább hangsúlyoztam a szemem: rajzoltam egy cicás tusvonalat és a vízvonalat kihúztam egy fekete kohl ceruzával, majd az alsó részt egy kicsit elsatíroztam.

5. Az utolsó lépés egy természetes hatású, mégis tápláló szájfény, melynek színével kifejezheted az egyéniséged. A Colour Lip Elixir Cushionben található ásványi olajoknak és vitaminoknak köszönhetően telt, ragyogó ajkaid lesznek. A magas pigmenttartalomnak hála, a változás már egy rétegben felvíve is látványos, különleges alkalmakra viszont kenj fel bátran több réteget! A puha szivacsos applikátor nem engedi, hogy ajkaid vonalából kifuss, így precízen dolgozhatsz.

Csatlakozz te is a You X Max Factor kampányhoz és találd meg varázsszereidet, amelyekkel minden nap magabiztosan tündökölhetsz! :)

Photos: Horváth Antónia, Nagysolymosi Gábor

Kapcsolódó bejegyzések

0 comments