Szépség mélyebb tartalommal / Beauty with depth

Azt mondják, az élet harmincon felül kezdődik igazán. Ekkor tündöklő a nők szépsége, és tanúsíthatom, hogy én is sokkal több bókot kaptam az elmúlt pár év során, mint a húszas éveimben együttvéve. Hogy miért? A válasz valószínűleg belülről fakad. Már nehezebben kötök kompromisszumokat: nem veszek fel egy meseszép, ám rendkívül kényelmetlen cipőt, nincs tele a szekrényem hirtelen felindulásból vásárolt haszontalan ruhákkal és sminktermékekből is csak olyanokat választok, amelyek tartósak, ugyanakkor vigyáznak a bőrömre. Igyekszem olyan dolgokkal körbevenni magam, amelyek segítségével megmutathatom a világnak a stílusomat, a gondolataimat, miközben csodásan érzem magam a bőrömben.

A Max Factor nemrég lezajlott kutatása szintén arra világít rá, hogy a művi szépség és a nehezen elsajátítható technikák ideje végleg leáldozott. A harminc éven felüli nők számára fontos a család és a karrier, mégis stílusosak akarnak maradni. Magabiztosak, szeretik a minőséget, a könnyen kezelhetőséget és mesterséges átalakítások helyett egyszerű és gyorsan bevethető trükköket keresnek. Azt vallják, hogy a valós szépség a megjelenés, a személyiség és a személyes varázs keveréke. 

Ha te is magadra ismertél, az nem véletlen, a kutatásban ugyanis 10 országból összesen 26.000 nő vett részt, és a túlnyomó többség számára a reklámokban mutatott fiatal modellek nem jelentenek inspirációt. Impozáns hirdetések helyett inkább a környezetükben élő hölgyektől kérnek tanácsokat és tippeket. 

A You X MaxFactor kampány múzsái tehát a valódi nők, akiknek igényeihez igazodnak a márka megújult termékei. A magabiztossághoz ugyanis elengedhetetlen egy természetes hatású smink, ami a vonásokat előnyösebbé varázsolja, ezáltal mindenkiből kihozza a maximumot. A több funkciót egyesítő táskabarát kompaktok finom krémes állagúak, tartósak és értékes összetevőkkel ápolják a bőrt. 

A természetes szépség szimfóniája

Légy Te is inspiráló múzsája önmagadnak az alaptermékekkel, melyek használatába a Max Factor hivatalos sminkmestere, Larion Oscar avatott be! Az 5 lépésből álló bázis smink könnyen a mindennapi rutinod részévé válik, így reggeltől estig harmonikus lesz a megjelenésed.


Az egységes bőrszín eléréséhez használd a Facefinity Compactot, amely egy mattító púderes alapozó. A könnyed textúra másodpercek alatt egységes bőrszínt eredményez és egyúttal a fényvédelmet is letudhatod. Illatmentes, így érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Miracle Contouring Palettát már korábban bemutattam nektek. Ez egy csodálatos eszköz arra, hogy kiemeld az arcod előnyös részeit és kicsit csontosíts. Fontos, hogy a vonalakat dolgozd össze az alapozóval, így szép fény-árnyék hatást fogsz kapni.

Az új varázsszó a highlighter, ami hozzájárul ahhoz, hogy arcbőröd üdén ragyogjon! A Miracle Glow Duo világosabb árnyalatából tegyél az arccsontra és a szemed alá. Az a jó ebben a krémes állagú csodaszerben, hogy hidratál és egyben a bőrt is tökéletesíti.

Tekinteted kiemeléséhez az éjfekete  Dark Magic szempillaspirál járul hozzá. A speciális kefe egyenletesen vonja be a pillákat, és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az ujjad sem fog lecsúszni a spirálról. A dúsításon túl én tovább hangsúlyoztam a szemem: rajzoltam egy cicás tusvonalat és a vízvonalat kihúztam egy fekete kohl ceruzával, majd az alsó részt egy kicsit elsatíroztam.

Az utolsó lépés egy természetes hatású, mégis tápláló szájfény, melynek színével kifejezheted az egyéniséged. Colour Lip Elixir Cushionben található ásványi olajoknak és vitaminoknak köszönhetően telt, ragyogó ajkaid lesznek. A magas pigmenttartalomnak hála, a változás már egy rétegben felvíve is látványos, különleges alkalmakra viszont kenj fel bátran több réteget! A puha szivacsos applikátor nem engedi, hogy ajkaid vonalából kifuss, így precízen dolgozhatsz.

Csatlakozz te is a You X Max Factor kampányhoz és találd meg varázsszereidet, amelyekkel minden nap magabiztosan tündökölhetsz! :)

Photos: Horváth Antónia, Nagysolymosi Gábor

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése