Keleti hangulatú séta / Oriental style for a walk

Végre itt a nagy séták ideje! Nagyon vártam a jó időt és mivel tavasz helyett egyből nyarat kaptunk, szinte kötelezőnek éreztem a szabadban töltött perceket. A házunk közelében van egy szép park hatalmas tóval, ahova szívesen járunk a kutyusunkkal, sőt ha napközben jó az idő, futni is szoktunk pár kört. Él a természet, csiripelnek a madarak, mesésen zöldek a fák, én pedig igyekszem ezt a frissességet a megjelenésembe is becsempészni.

A szettem középpontja ezúttal egy nadrág, ami valljuk be, tőlem meglehetősen szokatlan. Pár hónappal ezelőtt egyszerűen szembejött velem ez a szépség, a festett madár-, illetve virágminták pedig annyira vonzottak, hogy muszáj volt megvennem. Akkor még nyoma sem volt a ragyogó napsütésnek, de most eljött az ő ideje! Távolabbról kimonó nadrágnak is lehetne nézni, ám a szatén alapanyag, a bővebb szár, illetve a magas derékrész arról tanúskodik, hogy ez bizony egy divatosan szabott darab.

A keleti beütésű ruhadarabokat azért kedvelem, mert minden helyzetben megállják a helyüket. Elegánsak, mégis van bennük egy kis pikantéria, és egy rojtos fülbevalóval kiegészülve - amiben visszaköszön a minta egyik színe - még egységesebb lesz a végeredmény. 

Egy lenge fehér blúzzal es nude magas sarkúval kész az irodai viselet, az olasz tengerpartok hangulatát idéző táskával pedig máris igent mondhatok egy vacsorameghívásra. 

Ha kisüt a nap, képzeletben már az itáliai riviérán süttetem a hasam, hétvégente pedig élvezem a friss levegőt és töltődök a nagy séták által. Jól esik kiüríteni a gondolataimat, ihletet meríteni az íráshoz és szimplán csak gyönyörködni a természetben. Ti hol töltitek szívesen a szabadidőtöket? :)

nadrág, fülbevaló, gyűrű: H&M, cipő: DEICHMANN, táska: NINI MOLNAR, blúz, napszemüveg: VINTAGE
Photos: Gábor Nagysolymosi

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése