Minden esküvő lehet tökéletes / Every wedding could be perfect

Az esküvő életünk egyik legszebb napja kellene hogy legyen, ám sokan sajnos rástresszelnek, mert mindent a lehető legtökéletesebben képzelnek el. Ebben általában a perfekcionista menyasszonyok a hibásak, de jó hír, hogy a sztereotípiaként élő királylányos tündérmese a fehér lovon közelítő herceggel lassan, de biztosan átalakul.

Hála az égnek, mostanság esküvői fronton a természetesség az új jelszó, így bátran elengedhetjük a bosszantó szabályokat, amik egyébként valószínűleg csak a mi fejünkben léteznek. Hiszen attól lesz ez a nap minden tekintetben kifogástalan, ha önfeledten telik és nemcsak a vendégek, hanem a házasulandó pár is kötöttségek nélkül tudja jól érezni magát. Lássuk, mik azok, amik a megjelenésünkben hozzájárulnak ehhez! 


Tükröm, tükröm mondd meg nékem

A sminknek és a frizurának az a lényege, hogy igazodjon a személyiségedhez és még szebbé tegyen, ezért nem kell csillámport műszempillával, élénk rúzzsal és hatalmas konttyal kombinálni. A legfontosabb, hogy szépséged természetes valójában tündököljön! Egy finom füstös szempár csodálatos, ám ha vagányabb vagy, bátran nyúlhatsz a jó öreg macskaszemekhez. Mindenképpen csináltass próbasminket, teszteléskor derül csak ki, hogy a megálmodott koncepció a valóságban hogy fest, vagy hogy allergiás vagy-e valamelyik termékre.


Hamupipőke és az üvegcipellő

Csodaszép menyasszonyi cipők léteznek ugyan, de a legtöbbjük a külcsín dacára sajnos egyáltalán nem kényelmes. Ne akarj kacsalábon forgó cipőben tipegni az oltárhoz, inkább válassz egy olyan darabot, amiben bírni fogod az egész napos strapát! Itt is fontos az előzetes próba, hogy ne a nagy napon érjen kellemetlenség.


Láthatatlan csáberő

Az esküvő megtervezésében a menyasszonyi ruha kiválasztása szinte a legnagyobb falat, de az sem elhanyagolható, hogy mit viselsz alatta. Az összkép fontos része az ideális fehérnemű, amely elegáns, praktikus és nem látszódik át. Na és ami a legfontosabb, hogy a világ legszexibb nőjének kell érezned magad benne. A harisnyatartók és fűzős részletekkel megbolondított csipkék gondoskodnak arról, hogy buja istennőként lépkedj az oltárhoz.


Boldogan éltek, míg meg nem haltak

Hogy minden szempontból álomszerű legyen a nagy nap, ne engedd, hogy a leapróbb problémák hangulatingadozásokat váltsanak ki belőled. A nászéjszaka utáni ébredést se bízd a véletlenre, lepd meg újdonsült férjedet egy finom köntösben vagy szatén hálóingben. Jó lesz nosztalgiázni és az előző nap fárasztó, de gyönyörű történéseit felidézni.

Képek forrása: women'secret

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése