campaign

Minden esküvő lehet tökéletes / Every wedding could be perfect

szombat, április 21, 2018

Az esküvő életünk egyik legszebb napja kellene hogy legyen, de sajnos sokan rástresszelnek arra, hogy mindent a lehető legtökéletesebben képzelnek el. Ebben általában a perfekcionista menyasszonyok a hibásak, de jó hír, hogy a fejünkben lévő királylányos tündérmese a fehér lovon közelítő herceggel lassan átalakul.

Hála az égnek, esküvői fronton mostanság a természetesség az új jelszó, így bátran elengedhetjük a bosszantó szabályokat, amik egyébként valószínűleg csak a mi fejünkben léteznek. Hiszen attól lesz minden tekintetben kifogástalan ez a nap, ha önfeledten telik és nemcsak a vendégek, hanem a házasulandó pár is kötöttségek nélkül tudja jól érezni magát. Lássuk, mik azok, amik a megjelenésünkben hozzájárulnak ehhez! 


Tükröm, tükröm mondd meg nékem

A sminknek és a frizurának az a lényege, hogy igazodjon a személyiségedhez és még szebbé tegyen, így nem kell a csillámport műszempillával, élénk rúzzsal és hatalmas konttyal kombinálni. A lényeg, hogy szépséged természetes valójában tündököljön! Egy finom füstös szempár csodálatos, ám ha vagányabb vagy, nyúlj a jó öreg macskaszemekhez. Mindenképpen csináltass próbasminket, teszteléskor ugyanis kiderül, hogy a valóságban hogy működik a megálmodott koncepció és kiderülhet például, hogy allergiás vagy valamelyik termékre.


Hamupipőke és az üvegcipellő

Csodaszép menyasszonyi cipők léteznek ugyan, de a legtöbbjük a külcsín dacára sajnos egyáltalán nem kényelmes. Ne akarj kacsalábon forgó cipőben tipegni az oltárhoz, inkább válassz egy olyan darabot, amiben bírni fogod az egész napos strapát! Itt is fontos az előzetes tesztelés, hogy ne a nagy napon érjen kellemetlenség.


Láthatatlan csáberő

Az egész esküvő megtervezésében a ruha kiválasztása szinte a legnagyobb falat, de az sem elhanyagolható, hogy mit viselsz alatta. Az összkép fontos része az ideális fehérnemű, amely elegáns, praktikus és nem látszik át. Na és ami a legfontosabb, hogy a világ legszexibb nőjének érzed magad benne. A fűzős részletekkel megbolondított csipkék és a harisnyatartók gondoskodnak arról, hogy buja istennőként lépkedj az oltárhoz.


Boldogan éltek, míg meg nem haltak

Hogy minden szempontból álomszerű legyen a nagy nap, ne engedd, hogy a leapróbb problémák hangulat ingadozásokat váltsanak ki belőled. A nászéjszaka utáni ébredést se bízd a véletlenre, lepd meg újdonsült férjedet egy finom köntösben vagy szatén hálóingben. Jó lesz nosztalgiázni és az előző nap fárasztó, de gyönyörű történéseit felidézni.

Képek forrása: women'secret

You Might Also Like

0 megjegyzés