Harisnya party / Tights party

Semmiben sem vagyok az utolsó pillanatok híve, szeretek inkább mindent megtervezni. Az elmúlt időszak azonban ékes példája volt annak, hogy igenis pikk-pakk egyik szerepből a másikba tudok ugrani. Mivel a karácsony meglepően nyugodtan telt, így elhatároztam, hogy a szilveszterre sem fogok rágörcsölni. Inkább meglepem magam egy különleges harisnyával, ami elviszi a showt! És ha a harisnyák szóba kerülnek, én mindig a Calzedoniára szavazok, mivel bennük van az a bizonyos plusz és persze az alakformáló hatás, amitől istennőnek érzem magam.

Az olasz márka kulcsszava az ünnepi szezonra a csillogás, így bővelkedik a glitterekben és flitterekben úszó, illetve a csillámló lurex darabokban. Az elegáns leggingsek tökéletes party viseletté lépnek elő az év utolsó éjszakáján. Bolondítsd meg őket egy metálfényű magas sarkúval!

A csillagok idén újra reflektorfénybe kerülnek. Az apró minták bármilyen fekete szettet különlegessé tesznek, a nagyobb csillagok segítségével pedig igazi sztárrá változhatsz. Szexi miniruhával, valamint bakanccsal és tüllszoknyával is menő választás az év búcsúztatására!

A szalagokkal díszített longuette fazonok zseniálisan hangsúlyozzák a nőiességet, a kristályos neccekkel pedig a buli koronázatlan királynője lehetsz - már csak egy rafinált kis feketére lesz szükséged. Neked melyik stílus a kedvenced?:)

Képek forrása: Calzedonia

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése