Legyél egy napra rocksztár! / Be a rockstar for a day!

Ki ne szeretne egy napra, de legalább pár órára egy rocksztár bőrébe bújni? Rajongók ezrei, tomboló talpsvihar, menő színpad és eget rengető slágerek. Na és szemrevaló, egyedi hagszerek, amelyekből százával találhattok a zenészek egyik kedvenc találkahelyén, a HangszerPlazaban. Itt kipróbálhatjátok a legklasszabb újdonságokat, amelyek dizájn szempontjából is csillagos ötöst érdemelnek. Kövessetek a muzsikosok Mekkájába! ;)

Is there anybody who doesn't want to be a rockstar for one day, or at least only for couple of hours? With thousands of fans, stormy ovation, cool stage, world hits and of course lots of unique instruments, which you can find at HangszerPlaza. Here you can try the coolest novelties that deserve a five star rating of design too. Follow me to the favourite meeting point of artists, the musicians' Mecca! ;)

Beléptem és hatalmasat dobbant a szívem. Megláttam ezt a gyönyörű piros zongorát, és rögtön beleszerettem. 

Nem tudtam hozzá mást elképzelni, csak egy military kabátot. Olyat, amilyet Jimi Hendrix, Michael Jackson és John Bon Jovi is hordott. Vintage, kissé steampunk beütésű, vagy ki mit lát bele. Nekem az tetszik benne, hogy karakteres, de szinte bármivel fel tudom venni, mindig idomul az adott darabok stílusához. Blézerként és kabátként ugyanolyan jól funkcionál. Ezúttal egy vékony fekete garbóval kombináltam.

Kellett még egy kis piros színfolt az outfitembe -, hogy jól mutassak a szerelem zongora mellett: így egy kockás rakott szoknyát is felvettem. Egy hosszú tűsarkú csizmával adtam még egy adag vagányságot a történetnek. Szegecsek helyett azonban a csizma szárán végigfutó, szögletesre csiszolt kövek adják meg a csajos vonalat. 

Nem lehetek rocksztár csillagok nélkül, ráadásul ennyi pöpec gitár között! Felkaptam gyorsan ezt a nyakláncot, ami olyan, mintha ehhez a kabáthoz lenne kitalálva. A két vékony karkötő és a gyűrű pont elég, ez a stílus nem a túlékszerezettségről szól.

A táskám pedig hab a tortán: a klasszikus, láncos, steppelt Chanel táska modernizált változata, hímzésekkel tarkítva. Gabrielle Chanel most büszke lenne rám! Biztosan hallottatok már a híres tetoválóművészről, Sailor Jerryről, akinek a szív és a hozzá tartozó szalagon futó feliratok lettek a védjegyei. Nálam ez a mondat betalált. Arra buzdít, hogy “Inspirálj másokat!”. 


Végül is ez közös a zenében és a divatban is: ha kitalálsz valami egyedit, lehet, hogy először furcsán néznek rád. Később viszont mindenki rád szeretne hasonlítani. A fent említett úriemberek is valami olyat adtak a világnak, ami örökké élni fog. A zenéjük, és ezáltal ők is.


Photo: Polyák Attila
A cikk a SHE.HU-n jelent meg.

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése