Száz éves bűbáj / Hundred years old spell

Tudjátok, miért szeretem a Halloweent? Mert ezen az éjjelen kiszabadíthatjuk legelvetemültebb ötleteinket és pár órára mindent szabad! Elmerengtem hát azon, hogy ha idén szerveznék Halloween partit, milyen tematika mentén indulnék el. Természetesen a tőlem elválaszthatatlan 1920-as évekbe repülnék vissza, és mivel több változat is élt a fejemben, ezért mindegyikhez készítettem egy képösszeállítást és mellé egy sztorit. Ez most kicsit más, mint az ilyenkor megszokott dolgok, de tudjátok, én ilyen vagyok, ezt a stílust imádom! Tartsatok Gatsbyékkel, ugorjunk vissza az időben 100 évet! ;)

Hókuszpókusz

A varázslónő ritka gyógynövények után kutat, közben feljegyzéseket készít naplójába. Bűbájt mantráz a Hold fényében, fekete tollas társa károgón helyesel.


Femme fatale

Romantikus regényeken való buja merengés, rózsákkal díszített szobák és vörös bársony. Pár csepp parfüm a budoárban, egy bódító koktél és a végzet asszonya kész letépni gyöngyeit.


Pillangókisasszony

Lepkeinvázió tart felénk a tündöklő csillagok fényében. Közeleg az éjfél, ám a ház úrnője még egy hívást vár. Megcsörren a telefon... vajon ki van a vonal túlsó végén?


Bloody Görl

Az asztalon csillogó kristályok, csipegenivaló gyümölcsök és vörös koktélok, az ajtókon pedig véres tenyérlenyomatok. A tegnapi show nagy sikert aratott, de psszt... megint itt van a revükirálynő, Miss Rémület!


Száguldó boszi

Antik kulcsokkal lezárt lakatok őrzik a boszorkányok ezeréves titkait. Receptek, méregkeveréshez használt üvegcsék és csontok mindenfelé. Indulásra kész a seprű, a repüléshez fekete outfit, csizma és kalap dukál!


Jövőbelátó

A forró gőzben kirajzolódó alakok egy perc alatt elillannak, a teafű furcsa képeket formál. A jósnő a távolba réved, pupillái mögött megelevenedik a misztikus jövő. De mit mond a tarot kártya és az üveggömb?

Képek forrása: Nagysolymosi Gábor, Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése