Inkognitóban Velencében / Incognito in Venice

Tudjátok, hogy mi a legjobb az őszben? Kétségtelenül az, hogy ilyenkor előkerül néhány régi kedvenc a gardrób mélyéről, amiben szuper sikkesnek érezhetjük magunkat. Míg a nyári hónapok főleg a hőség elleni védekezésről szólnak, ebben az időszakban kiélhetjük a nemes anyagok és klasszikus sziluettek iránti szeretetünket. 

Az Elle Italia szeptemberi számában megjelent fotósorozat a '60-as éveket kelti életre, melyhez a szetteket Monica Curetti válogatta össze. A miniruhák pöttyös harisnyával, bájos babagallérral, na meg egy szép gyöngysorral megbolondítva játékossá teszik a hűvösebb napokat. 

Kössünk a lófarkunkra fekete szalagot és bolondítsuk meg a kopogós cipőket helyes csipke zoknival! A tavalyi évben újra felbukkant párnázott hajpántok szintén kedveltek, egy csinos ruha mellé egy próbát mindenképpen megérnek.

Ne feledkezzünk meg az ősz esszenciáiról: a kockás blézerről, a ballonkabátról és a duplasoros gombolású military kabátról sem! 

A rejtőzködő dívát, Roos Abelst Laura Sciacovelli kapta lencsevégre Velence legszebb helyszínein. A cölöpökre épült város a tavalyi pusztító viharos árvíz után végre megint régi fényében tündököl és ehhez hozzájárult az is, hogy a koronavírus miatt nem lepik el turisták ezrei. A megcsappant hajóforgalomnak köszönhetően a lagúnák vize újra kéken tündököl, az épületek előtt kígyózó embertömeg helyett pedig a képeslapokról ismert látvány tárul elénk. Meseszép! :)

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése