A szezon legtrendibb kockái / The coolest prints of the season

Azt hiszem, gyorsan leszögezhetjük, hogy a minta, ami egyből eszünkbe jut a csípősebb évszakról, nem más, mint az angol vidéket és a fagyos levegőt idéző kockás. Sokan unják, hogy ezek az eleganciát sugalló printek mindig az év vége felé kerülnek elő a szekrényből, ám én mégis szeretem őket, mert néhány alapdarabbal rendkívül jól kombinálhatóak. Ráadásul az iroda falain kívül is bármikorra bevethetők, amikor egy kis összeszedettségre vágyunk. Lássuk, hogy milyen változatokban bukkanhat fel az üzletekben!


Kockás blézer

Ez az a ruhadarab, amit bármelyik reggelen akár félálomban is kikaphatsz szekrényedből. Egy csinos nadrággal és blúzzal tökéletes együttest alkot, hétköznapibbá pedig a kedvenc farmereddel és egy pólóval teheted. A férfias stílusú zakókból sosem elég, hiszen a télikabát alatt is jól rétegezhetők, plusz előnyük, hogy a gardrób szinte bármelyik elemével viselhetők. Jöhetnek a pliszírozott szoknyák, a culotte nadrágok és a pulcsik alól kikandikáló inggallérok!

+ Tipp: Hangsúlyozd a derékvonalat egy férfias övvel!




Kockás szoknya

Ez a kortalan klasszikus az évek során igazi kulcsdarabbá nőtte ki magát. Többféle méretben és stílusban fellelhető a boltok polcain, az A vonalú minik és a ceruzazoknyák éppoly divatosak, mint a sálból készült maxidarabok. Hűvösebb napokon kombináld kedvencedet egy vastagabb pulóverrel és harisnyával, hogy meg ne fázz.


+ Tipp: A szettet érdemes néhány retró hatású kiegészítővel gazdagítani, például brossokkal vagy egy gyapjú barettel.




Kockás kabát

A kockás gyapjúkabát az angol romantika alapdarabja, ami egy stílusos nő ruhatárából egyszerűen nem hiányozhat! Egy puha kötött garbóval istenien mutat, míg a sportosabb stílust kedvelők bátran felkaphatják egy kapucnis felsőre anélkül, hogy a végeredmény zavaros lenne.


+ Tipp: Egy karakteres fülbevaló csodásan kiemeli az arcot!




Kockás kosztüm

Ha elég merész vagy, a kockák jöhetnek minden mennyiségben, akár kétrészes nadrágkosztümök formájában! A blézer és nadrág egymástól függetlenül is hordható, de együtt garantáltan vezetik a szezon toplistáját. A szürkés és feketés darabok inkább az irodába valók, ha az ünnepekre keresel valami különlegeset, nyúlj a pirosas-zöldes változatokhoz. A duót megspékelheted egy velük színben harmonizáló kockás kabáttal.

+ Tipp: Nem számít baklövésnek, ha különböző méretű skót és Eszterházy négyzetek váltakoznak rajtad, sőt így leszel igazán menő!


Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése