Dívák a gyümölcskosárban / Divas in the fruit basket

A női alkatokból rengeteg fajta létezik, pontosan, mint a fenségesen ízletes gyümölcsökből. És ahogy két gyümölcs sem egyforma, úgy az alkatok is különbözőek, ám egy közös bennük: mindegyikre létezik egy fürdőruha, ami passzol hozzá. Hogy megtudd, te melyik csoportba vagy sorolható, ahhoz meg kell mérned a mell-, derék- és csípőbőségedet, majd kiértékelni az eredményt. Idén nyáron az 50-es évek magas derekú alsóitól kezdve egészen a 90-es évek ultra magas kivágású darabjaiig sok minden van terítéken, így nem lesz nehéz olyan egy- vagy kétrészest találnod, ami alkatod legelőnyösebb pontjait emeli ki. Lássuk, hogy a te istennői formáid melyik gyümölcsre hasonlítanak! ;)

Marilyn, a ringó csípőjű csábító

A világ elsőszámú szexszimbólumának kikiáltott Marilyn Monroe a KÖRTE alkatúak családjába tartozott, melybe a magyar nők legnagyobb része sorolható. A széles csípőnek nem tesznek jót a magas derekú bugyik, helyettük inkább voksolj egy fekete vagy sötét alsóra. Felülre viszont jöhetnek a flitterek, rojtok, fodrok vagy csillámló bevonatok, melyek átviszik a figyelmet a mellrészre. A hollywoodi dívák eleganciája mindig nyerőnek bizonyul, nézz szét az ejtett vállú dresszek között!


Sophia, a végzet vadító asszonya

Az alaktípusok "legtökéletesebbike" a nőies homokóra, másnéven ANANÁSZ, amelynek szembetűnő része a karcsú derék. A rafinált, pánt nélküli csavart kétrészesekkel tuti, hogy nem maradsz észrevétlen, ám ha még jobban fel szeretnéd kívni a figyelmet csodás alkatodra, mutass többet a dekoltázsodból egy dögös egyrészesben, mint Sophia Loren.

Liz, a kerekded buja istennő

Ha a hasi részen van rajtad felesleg, vagy éppen babát vársz, akkor keresgélj az egyrészes alakformáló darabok, vagy a csinos takinik között. Az ALMA alkat legfőbb vonása, hogy nincs konkrét derékrésze, viszont formás lábai annál inkább! Villants dekoltázst és hangúlyozd dús kebleidet, mint Liz Taylor! Jöhetnek a sötét színek, az aszimmetrikus darabok, vagy a trükkös optikai megoldások, amelyek elterelik a tekintetet.

Marlene, az édesen attraktív amazon

Erősebb felsőtesttel és vékony lábakkal áldott meg a sors? Ne csüggedj, mert pont olyan szexi vagy, mint egykor az EPER alkattal büszkélkedő Marlene Dietrich volt! Bolondulj bele a színes mintájú egyrészesekbe, a nyakban megkötős bikini felsőkbe és oldalt megkötős alsókkal adj egy kis pluszt a csípődnek!

Audrey, a fiúsan bájos bombázó

Nemcsak a kerekebb formával megáldott hölgyeknek, hanem az egyenes testalkatúaknak is meggyűlik a bajuk a megfelelő fürdőruha megtalálásával. Csüggedésre semmi ok, a BANÁN alkatú Audrey Hepburn is hasonló cipőben járt. Keresd a nőies fazonokat és a szemrevaló részletekkel megáldott darabokat! A vékony pántok, fűzős megoldások, a derékrészen kivágott egyrészesek, illetve a mell- és a csípőrészen fordos bikinik mind-mind jó választásnak tűnnek. 

Képek forrása: Pinterestwomen'secret

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése