Cukorkás körhintás vidámság / Candy carousel cheerfulness

Éljen május utolsó vasárnapja, ami a gyerekeké! Aki jól ismer, az tudja, hogy ez a nap nekem a vattacukros, körhintás vidámság, a könnyed kacagás, és az illatos virágkoszorúk napja. Nem mellesleg késztetést érzek arra, hogy a tavaszi Bourjois újdonságokat is befotózzam, amikkel mostanában bővítettem eddig is népesnek mondható kelléktáram. Mindegyik darabot imádom, mert egytől egyig játékosak, színesek és csajosak. Készüljetek fel, egy rendkívül elfogult írás következik! ;)

A Bourjois márkával körülbelül 15 évvel ezelőtt találkoztam először, amikor egy divatbemutatón a sminkes lányok arcpírt ajánlottak nekem. Akkor még Magyarországon elég kevés helyen lehetett beszerezni ezeket a termékeket, de mindössze két másodperc kellett ahhoz, hogy beléjük szeressek. A mesés ányalatok, a finom ragyogás és a mennyei rózsaillat rabul ejtett és akárhányszor kinyitottam féltett kis kincsemet, hogy megnézzem magam a tükörben, muszáj volt beleszagolnom! 

A neszeszeremben az arcpirosítóim azóta is előkelő helyet foglalnak el, a divatrajzokkal díszített szemfestékpalettákba pedig egyenesen szerelmes vagyok! Új kedvencem a tavasz frissességét és könnyedségét hordozó gyöngyfényű, irizáló highlighter, amit egyszerűen nem tudtam otthagyni a boltban.

A francia márka a párizsi sikket nemcsak színekben hordozza, hanem a termékek csomagolásában is. Macaronokra, éclairekre és más finom süteményekre emlékeztető kis pasztellek randevúznak egymással. Hát nem édesek? :)

Photos: Horváth Antónia

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése