lifestyle

Jelszó: ultraviola / Catchword: ultra violet

csütörtök, április 05, 2018

Ez az év az én évem! Nemcsak azért, mert nagyon sok olyan változás történik most körülöttem, ami pozitív irányba visz, hanem azért is, mert 2018 színe a Pantone szerint az ultraviola. Egy élénk, bohém ibolya, amely az eredetiséget, a kreativitást és a spiritualitást jelképezi. 

A lila a kedvenc színem, és emlékszem, 10 évvel ezelőtt milyen furcsa arcot vágott mindenki, amikor a hálószobába kerestem ilyen színű tapétát és lámpákat. Az uniformisszerű fekete világnak viszont most vidámságra, inspirációra és pezsgésre van szüksége, ezért választották az idei év meghatározó árnyalatának. 

A művészek körében is kedvelt a lila: Prince, David Bowie és Jimi Hendrix nemcsak hordta, hanem meg is énekelte. Nem véletlen, hiszen a művészi zsenialitás és a felfedezésre váró világok, a végtelen égbolt szimbóluma.

Elvileg az ultraviola a hideg színtípusú hölgyeknek - főleg a teleknek - áll jól, de kisebb, nem arcközeli felületeken, vagy kiegészítők formájában bátran hordhatja mindenki. 

Illetve az sem rossz, ha egy másik, hozzá passzoló lila árnyalatban gondolkozol! A lényeg, hogy főleg olyan napokon viseld, amikor megerősítésre, feszültségoldásra és egy kis ihletre van szükséged! ;)

Képek forrása: Pinterest

Kapcsolódó bejegyzések

0 comments