Ultraviola univerzum / Ultra violet universe

Ez az év az én évem! Nemcsak azért, mert nagyon sok olyan változás történik most körülöttem, ami pozitív irányba visz, hanem azért is, mert 2018 színe a Pantone szerint az ultraviola. Egy élénk, bohém ibolya, amely az eredetiséget, a kreativitást és a spiritualitást jelképezi. 

A lila a kedvenc színem, és emlékszem, 10 évvel ezelőtt milyen furcsa arcot vágott mindenki, amikor a hálószobába kerestem ilyen színű tapétát és lámpákat. Az uniformisszerű fekete világnak viszont most vidámságra, inspirációra és pezsgésre van szüksége, ezért választották az idei év meghatározó árnyalatának. 

A művészek körében is kedvelt a lila: Prince, David Bowie és Jimi Hendrix nemcsak hordta, hanem meg is énekelte. Nem véletlen, hiszen a művészi zsenialitás és a felfedezésre váró világok, a végtelen égbolt szimbóluma.

Elvileg az ultraviola a hideg színtípusú hölgyeknek - főleg a teleknek - áll jól, de kisebb, nem arcközeli felületeken, vagy kiegészítők formájában bátran hordhatja mindenki. 

Illetve az sem rossz, ha egy másik, hozzá passzoló lila árnyalatban gondolkozol! A lényeg, hogy főleg olyan napokon viseld, amikor megerősítésre, feszültségoldásra és egy kis ihletre van szükséged! ;)

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése