Oscar, immár 90. alkalommal / Oscar for the 90th times

90. alkalommal terítették ki a vörös szőnyeget a Hollywood Boulevard-on tegnap este. A tavalyi év #metoo kampánya után visszatért minden a régi kerékvágásba és újra a filmgyártás glamúros korszakát idézték meg a sztárok. 
Az est számora legszebb összeállítása Gina Rodriguezé, aki Zuhair Muradot választott erre a rangos eseményre. Néhány nőiesebb időmokkal megáldott színésznő bátran viselt övvel kiegészített ruhát, amiben pazarul festettek. Abbie Cornish gyönyörű volt ebben az Elie Saab estélyiben, Elisabeth Moss Christian Diorjának pedig csodás színét emelném ki.

Az ezüstös és kékes hideg árnyalatok pompásan állnak a nyár típusoknak. Molly Sims a kiválóságok kedvencét, Naeem Khant hívta segítségül, míg a pasztellkék Schiaparelli különleges vállmegoldásával Emily Bluntot az egyik legelegánsabb vendéggé tette. Zoey Deutch viszont egy melegebb szürkét választott Elie Saabtól. Mindhárom ruha aprólékos kézimunkával készült, de viselőjét kiegészítők hada nélkül is öltözteti.

Elfogynak a szavak egy-egy csodaszép fehér ruhaköltemény láttán. Jane Fonda még 80 évesen is leckéket adhatna fiatalabb kolléganőinek Balmainében, Margot Robbie Chanel Couture-jét pedig maga Karl Lagerfeld tervezte. A két kategóriában is jelölt nagy visszatérő Mary J. Blige szintén elég magasra tette a lécet ebben a festői Atelier Versace ruhában.


Nem maradhatottt el az év egyik legmeghatározóbb trendje, a metálfény és vele a csillogás sem. Jennifer Lawrence egy merészebb Diorban érkezett, Gal Gadot a '20-as éveket idéző rojtos Givenchyben bámulatosan festett, Sandra Bullock a Louis Vuittontól választott egy izgalmas színátmenetes szépséget az eseményre.

Vöröset az erőt sugárzó nők viseltek. Mindenki kedvence, Meryl Streep Christian Diorban lépett a Dolby Theaterbe, a későbbi díjazott Allison Janney egy Reem Acra kreációban tündökölt, Samara Weaving színátmenetes Schiaparellije pedig egyszerűen mesés volt.


A '80-as évek plakátszínei az Oscarra is bekúsztak, néhányan formabontó módon egy-egy élénk színben: pinkben, sárgában vagy lilában parádéztak. De őket hagyjuk is, inkább fókuszáljunk például az égszínkék Atelier Varsace-ban is lehengerlő Jennifer Garnerre, aki megmutatta, hogy lehet ezt a trendet jól is viselni! Szintén a kék mellett tette le a voksát Nicole Kidman hatalmas masnival díszített provokatív Armani Privéjében. A mindig kifogástalan megjelenésű Helen Mirren ezúttal egy letisztult vonalvezetésű Reem Acra kreációban érkezett, melyet Harry Winston zafír és gyémánt ékszerekkel tett teljessé. 

Képek forrása: Vogue

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése