Az otthon melege / The warmth of home

Itt a tavasz, a megújulás, az igazi feltöltődés időszaka! Bár az időjárás néha még inkább tél felé húz, lassan már a jó időre hangolódhatunk. Jobb kedvvel ébredünk, tovább élvezhetjük a madárcsicsergős reggeleket, a világos nappalokat és a pihentető estéket. Ám ha már lassan azt sem tudod, hogy mikor lepted meg magad utoljára egy kis énidővel, akkor mostantól szánnod kell magadra egy kis időt, ami csak a tiéd! Ruházz be egy csini Women'secret pizsamára, amiben öröm lesz otthon járni-kelni és élvezd a lopott perceket! ;)


Reggeli start

Ha picit korábbra állítod az ébresztőórát, hallgathatod a madarak csicsergését. Huppanj bele egy kényelmes fotelbe és gondold át a napi teendőidet a reggeli kávé mellett! Úgy fogsz munkába indulni, mint akit kicseréltek.


Pihenőnap

A lazítás kimaxolására vegyél ki egy szabadnapot, kuckózz be és próbáld meg teljesen kizárni a külvilág pörgését! Szemléld a rohanó várost az ablakodból egy finom tapintású pulcsiban és nadrágban. Csak töltődj, töltődj, töltődj!


Olvasósarok

A tökéletes délután kellékei: te és a kedvenc könyved! Egy lopott félóra is elég, hogy egy másik világba repülj és maximálisan kikapcsolódj. Érezd magad komfortosan egy lenge együttesben!


Pizsama parti

Vannak olyan esték, amikor semmi másra nincs szükséged, mint elnyúlni a kanapén és megnézni a kedvenc filmedet. Húzd magadra a takarót, jöhet egy kis nasi és a legpuhább pizsid! 


Home spa

Egy forró fürdő segít ellazulni és kikapcsolni a gondolataidat. Kényeztesd a tested fürdősóval vagy pár csepp illóolajjal, majd elalvás előtt ejtőzz még egy kicsit egy kényelmes köntösben!


Esti relax 

A nap végén érdemes egy kis időt szánnod arra, hogy kiürítsd a gondolataidat. Gyújts meg egy illatos mécsest, hunyd be a szemed, lazulj el és élvezd a csendet! Utána még édesebb lesz a pihenés.

Képek forrása: women'secret

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése