2018 Spring/Summer

Az otthon melege / The warmth of home

csütörtök, március 01, 2018

Itt a tavasz, a megújulás, az igazi feltöltődés időszaka! Bár az időjárás néha még inkább tél felé húz, lassan már a jó időre hangolódhatunk. Jobb kedvvel ébredünk,  tovább élvezhetjük a napsütéses reggeleket, a világos nappalokat és a pihentető estéket. Ha már lassan azt sem tudod, hogy mikor lepted meg magad utoljára, akkor itt az idő: mostantól szánj magadra napi 10 percet, ami csak a tiéd! Ruházz be egy csini pizsamára vagy pár nagyon kényelmes darabra, amikben öröm lesz otthon járni-kelni és élvezd a lopott perceket! ;)


Reggeli start
Ha picit korábbra állítod az ébresztőórát, hallgathatod a madarak csicsergését. Huppanj bele egy kényelmes fotelbe és gondold át a napi teendőidet a reggeli kávé mellett! Úgy fogsz munkába indulni, mint akit kicseréltek.

Pihenőnap
A lazítás kimaxolására vegyél ki egy szabadnapot, kuckózz be és próbáld meg teljesen kizárni a külvilág pörgését! Szemléld a rohanó várost az ablakodból egy finom tapintású pulcsiban és nadrágban. Csak töltődj, töltődj, töltődj!

Olvasósarok
A tökéletes délután kellékei: te és a kedvenc könyved! Egy lopott félóra is elég, hogy egy másik világba repülj és maximálisan kikapcsolódj. Érezd magad komfortosan egy lenge együttesben!

Pizsama parti
Vannak olyan esték, amikor semmi másra nincs szükséged, mint elnyúlni a kanapén és megnézni a kedvenc filmedet. Húzd magadra a takarót, jöhet egy kis nasi és a legpuhább pizsid! 

Home spa
Egy forró fürdő segít ellazulni és kikapcsolni a gondolataidat. Kényeztesd a tested fürdősóval vagy pár csepp illóolajjal, majd elalvás előtt ejtőzz még egy kicsit egy kényelmes köntösben!

Esti relax 
Érdemes a nap végén egy kis időt szánnod arra, hogy kiürítsd a gondolataidat. Gyújts meg egy illatos mécsest, hunyd be a szemed, lazulj el és élvezd a csendet! Utána még édesebb lesz a pihenés.

Képek forrása: women'secret

You Might Also Like

0 megjegyzés