Statement világ / Statement világ

A statement egy elég nehezen körülhatárolható szó. Eredeti jelentése nyilatkozat, vallomás, a divatban azonban a statement egy extravagáns, merész vagy feltűnő darab, illetve részlet, ami a szetted középpontját jelenti. Lényege, hogy egy teljesen hétköznapi összeállításhoz adva eléri azt, hogy rögtön odavonzza a tekintetet és téged is kiemel a komfortzónádból. Ideje velük megbarátkozni, a 2018-as év ugyanis az ő évük lesz. 
De lássuk, hogy mi lehet statement! Statement lehet a ruhád, egy kiegészítő, cipő, táska, ékszer, vagy a sminked. Elég, ha egyszerre csak egy ilyen darab marad rajtad hangsúlyos, így könnyen ki tud tűnni a közegből. Ha harsány darabot viselsz, a sminked maradjon visszafogott, de választhatod azt a verziót is, amiben a sminkeddel hívod fel magadra a figyelmet, például egy élénk színű rúzs segítségével. Nektek melyik a kedvencetek? :)

Statement is a word that is difficult to define. The original meaning is declaration, however in fashion a statement is an extravagant, bold, accentual or eye-catching piece or detail, the center of your outfit. It's time to get used to them, because 2018 will be the year of statements.
But let's see what can be a statement! It can be a dress, an accessory, a bag, jewelleries, a pair of shoes, or just your make up. It's enough if only one piece stays focused, so it can easily disappear from the others. If you wear a loud piece, keep your makeup simple, or you can attract attention with your makeup. Formerly brightly colored lipstick used to be a feminist expression, but today thick, powerful eyebrows can be a statement too. Which one is your favourite? :)



Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése