Téli búvóhely / Winter hideaway

Tudjátok mire vágyom most a legjobban? Hogy pár napra elhúzódhassak egy csendes hegyi kunyhóba a szeretteimmel és feltöltődjek. Csodás program lenne napestig gyönyörködni a hófödte táj látványában, a tűz ropogását hallgatni, és nagyokat sétálni a friss levegőn. 
Bár tudom, hogy egy ilyen alpesi hangulatért jó messzire kellene utaznom a fővárostól, de találtam egy otthonosan kialakított hüttét Budapest szívében, ahol érdemes a karácsony előtti ajándékvadászás közben kicsit megállni.
A Wödör Bar már nevében is hordozza, hogy a természetes és minőségi alapanyagokból készült italokat hatalmas méretben kapod. A nyári frissítőket kiegészítik a téli finomságok: isteni a forralt bor, az alkoholmentes alma puncs, illetve a bátrabbaknak télesti lazuláshoz tökéletes partner a Hot Toddy. Mindezt a téli box hamisítatlan alpesi feelingével spékelheted meg - tényleg olyan érzés, mintha egy eldugott kis házikóban lennél.
A menő italok mellett darált mákkal megszórt gőzgombócot is kóstolhatsz, a sörimádók pedig bajor sós pereccel guríthatják le az arany nedűt. Beülős, beszélgetős szusszanáshoz tökéletes hely, de az italokat kérheted elvitelre is, hogy közben felfedezhesd a város szépségeit. :)

Képek forrása: PinterestWödör Bar, Horváth Antónia

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése