Öltözz karácsonyi dalokhoz! / Dress up for Christmas songs!

Az összes plázában november vége óta csak a Jingle bells és a Last Christmas megy. De vannak más dalok is, amiket még lehet szeretni, és ami még jobb, hogy hozzájuk is lehet öltözni! Benne vagytok egy kis játékban? Jöjjön egy kis vintage karácsonyi hangulat! :)
Since the end of November we can hear Jingle bells and Last Christmas everywhere. But there are lots of other songs that you can still love, and also dress up for them! Are you in? Let's get into a little vintage Christmas mood! :)

It's a Marshmallow World
Ajándékok felderítésére tökéletes egy ennivalóan puha pasztell bunda. A cukorkaszínek nagyon menők és többórás kirakatnézegetés közben sem fogsz bennük fázni.
A soft pastel fur coat is perfect for gift discovering! You won't catch a cold in a candy colored piece, during a long time window-shopping.

Fly Me to The Moon 
Ezek a csillámokban fürdetett csizmák segítenek meghódítani a világot! Otthoni fadíszítés közben hadd szikrázzanak az ezüst glitterek, amelyek idén nagy visszatérőnek számítanak!
These shiny boots help you conquer the whole world. Let the silver glitters sparkle while you're decorating the Christmas tree!

Winter Wonderland 
Nincs szebb a havas táj látványánál ilyenkor decemberben. Bújj tetőtől-talpig letisztult hófehérbe és élvezd a meleg szobából a mesés hóesést!
Nothing is more beautiful in December, than the snowy landscape! Wear snow white from head to toe and enjoy the fabulous sight from your house.

I've Got My Love to Keep Me Warm
A piros szín annyira ikonikus lett év végére, hogy kiütötte a feketét a nyeregből. Felejtsd el, hogy pirosat hordani uncsi karácsonykor! Egy nemes bársonyruha ajándékbontáshoz tökéletes!
Red is so iconic now, it's almost more stylish this Christmas, than black. In a soft velvet dress you'll be very pretty at gift opening.

You're a Mean One, Mr. Grinch
Az utálatos, karácsonyt tönkretevő figurától semmi mást nem irigyelünk, csak a bundáját! A zöld szín szofisztikált és egyben ünnepi hangulatot áraszt, akkor is ha egy meleg garbó képében viseled.
All we envy from the naughty Christmas hater is his fur. Green has a sophisticated and festive atmosphere, even if you wear it as a warm turtleneck sweater.

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése