Pimasz angyalok a kifutón / Sassy angels on catwalk

Tegnap este rendhagyó módon Sanghajban landoltak az angyalok. A Victoria's Secret történetében először rendezték meg Kínában a szokásos éves megashowt. A fehérnemű márka eddigi legnagyobb kifutóját építették fel a Mercedes-Benz Arénában és az idei kreációk sem okoztak csalódást. Csillogásból és aprólékos munkával készült darabokból most nem volt hiány. Mutatom is őket!
Angels landed unusually in Shanghai last night. For the first time in Victoria's Secret show history, the big fashion event was in China. The lingerie brand built up the biggest catwalk in the Mercedes-Benz Arena. Lots of glitter, amazing embroideries and beautiful models - let's see the creations! 

1. Punk angyalok / Punk Angels
A Balmainnal való kooperáció eredménye egy ütős kis kollekció lett telis-tele szegecsekkel, biztosítótűkkel és dögös bőrcuccokkal. A márka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing fekete-piros kockákkal és metálfényű díszekkel hozta a rocker életérzést. Az estet Candice Swanepoel nyitotta, aki kisfia születése után tért vissza a színpadra.
Outfits of this section were created in collaboration with Balmain. Creative director Olivier Rousteing channeled a rocker spirit, showing studded, red and black plaid and embellished ensembles. Candice Swanepoel opened the show, the blond model returned to the stage after giving birth to her son.

2. Istennők / Goddesses
A következő blokkban görög-római istenségek kápráztatták el a közönséget stílusos arany babérkoszorúikkal és levelekből összeállított szárnyaikkal. Ebben a részben volt látható a fantasy bra is, melyet a brazil szépség, Lais Ribeiro mutatott be. A 'Pezsgős éjszakák' nevet viselő melltartóba 6000 drágakövet foglaltak be, köztük a gyémánt, sárga zafír és kék topáz volt a leghangsúlyosabb. Ez már előrevetíti az idei karácsonyi trendeket is: az ezüst, az arany és a jeges kék, valamint a menta is divatos lesz.
In the next block, Greco-Roman deities dazzled the audience with gold laurel wreaths and ornate gold-leaf wings. This section also featured the Champagne Nights Fantasy Bra - worn by Brasilian beauty Lais Ribeiro - made of 6000 precious stones, including diamonds, yellow sapphires and blue topaz in 18-karat gold. This collection is foretelling this year's Christmas trends too: silver, gold, icy blue and mint will be trendy.

3. PINK - Millenniumi nemzet / Millennial Nation
Az Y generációra utaló elnevezés sejtette, hogy valami másra számíthatunk, és ez be is igazolódott. A megszokott rózsaszínt élénk színek tömkelege taszította le a trónról, a felvonultatott cuccokban a sportos pufidzsekik és a necc dominált.
The name guessed that - thanks to this generation - something else will happen.
This section got even more athleisure-y and the usual pink was lured from its throne by vibrant bright colors. Models shrutted out in tiny puffer jackets and net creations.

4. Téli mese / Winter's Tale
Mindig nagyon várom a téli tourt, mivel a csillámos színpad olyan hatást kelt, mint hideg estéken a fénytől szikrázó frissen hullott hó. Idén ez elmaradt, a hófehérség helyett azonban egy népies beütésű, kékekkel, bordókkal és barnákkal megbolondított vidám mesevilág tárult elénk.
I'm always looking forward to the winter tour, because the stage has an effect, it looks like sparkling snow. This year instead of the "snow", we could see a colorful funny folk world with lots of blue, wine-red and brown.

5. Porcelán angyal / Porcelain Angel
A kék-fehérben pompázó csodaszép darabok láttán a Ming dinasztia porcelán vázáira asszociálhatunk, a színpár meglepően jól működött a fekete fehérneműkkel. A tervezők ezzel a kollekcióval tisztelegtek a kínai kultúra előtt, valamint kétszer több ázsiai lányt válogattak be a modellek közé.
These looks echoed the blue and white designs of Ming dynaty vases and worked suprisingly good with black lingerie. This part of the show was an honor before Chinese culture, and we could see more Asian faces on the runway, double from last year in fact.

6. Nomád kaland / Nomadic Adventure
A nagyszabású showt a világ sokszínűségét bemutató multikulturális nomád szekció zárta. Az etnikus darabok pompázatos szövött mintákból, gyöngyös kézimunkákból és tolldíszekből álltak össze. Fantasztikus este volt, alig várom a következőt! ;)
The show closed with a multicultural section presenting the diversity of the world. Ethnic pieces were composed of spectacular woven patterns, colorful beads and feather decorations. It was a fantastic night, can't wait for the next one! ;)

Képek forrása: Vogue

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése