Virágos tündérvilág / Floral fairy world

A Delpozo fodrokkal, virágokkal és merész csíkokkal köszönti a tavaszt! Könnyű szerelembe esni ezekkel a nagyívű, buborékszerű formákkal, melyekhez az inspirációt a spanyol impresszionista, Joaquín Sorolla és a kortárs művész, Soo Sunny Park adta. A bájos pasztellek, a vanília, levendula és a hófehér mellett a rózsaszín, az abszintzöld és a narancssárga jelenik meg, mint élénk színfolt. 
Egy mesebeli tündérvilágba csöppenhetünk a klasszikusan elegáns ruhák, a metál virágokkal díszített cipők, a harangujjak, hatalmas masnik és a fürtös fülbevalók által. Csodaszép! :)

Delpozo greets spring with ruffles, florals and bold stripes! It's easy to fall in love with these generous, bubble-like volumes, inspired by the Spanish impressionist, Joaquín Sorolla and contemporary artist Soo Sunny Park. With lovely pastels, like vanilla, lavender and snow white - pink, absinthe green and orange appear as a vibrant spot. We get into a fairy world through classically elegant dresses, metallic floral decorated shoes, bell sleeves, big bows and cluster earrings. Beautiful! :)

Forrás: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése