Színes egészség / Colourful health

Annyira szeretem nézegetni a színes ételfotókat! Amióta glutén- és laktózallergiás vagyok, azóta a napi étkezéseimet zöldségek, gyümölcsök és húsok teszik ki. Sokan nem értik, hogy bírom ki kenyér, tej és sajtok nélkül, de mivel rengeteg finomság található a természetben, így igyekszem változatos kombinációkat kialakítani. 
Bő egy hónapja találkoztam egy rendezvényen az Oh My Greennel, ahol az ő jóvoltukból egy pazar és iszonyatosan jól kinéző svédasztal fogadott minket. Pár perccel később kiderült, hogy a falatkák nemcsak jól néznek ki, hanem egészségtudatosak és iszonyatosan finomak is. Titkuk az izgalmas, összetett ízekben, az innovatív ízkombinációkban rejlik. Csupa szuperélelmiszer található az étlapon, amelyek tisztítanak, szépítenek, kímélik a szervezeted és ügyelnek a vonalaidra. Levesek, wrappek, halak, fehér húsok, tenger gyümölcsei és saláta minden mennyiségben. 
Az Oh My Green kreációi természetesek, semmilyen ételadalékot nem tartalmaznak, sőt a cég arra is figyel, hogy az alapanyagokat lehetőség szerint magyar termelőktől szerezzék be. A nagyrészt zöldség, gyümölcs és gabonaalapú konyha a vegetáriánus és vegán étrendűek és ételérzékenységgel élőkre is figyel. Az ételek mellett hidegen sajtolt juice-ok, smoothie-k és ízesített vizek is várnak. Ha pedig egy kis édességre vágysz, akkor választhatsz a fánkok, muffinok, energia golyók, chia- és tápióka pudingok közül. Az Oh My Green minőségi alternatíva lehet a mindennapok étkezéseire, akár helyben eszel, akár elvitelre kéred az ínyencségeket!


Forrás: Oh My Green

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése