Párizsi sikk / Parisian chic

A divat a francia nők DNS-ébe van kódolva - legalábbis Gabrielle Chanel forradalmi újításai óta. Legendásan a legjobban öltözöttek a világon, pedig a szabályokat rendre felrúgják. Mert egy francia nő nem köt kompromisszumot.  Erőlködésmentesen alkalmazza az öltözködés legfontosabb trükkjeit, miközben minden pillanatban hihetetlenül stílusos marad. A kényelmet sosem áldozná fel az esztétikum oltárán, az összkép mégis titokzatos, bájos és vadóc egyszerre. Nézzük meg a gyakorlatban az isteni Coco stílustippjeit, amelyeket a párizsi hölgyek nap mint nap alkalmaznak. Próbáljátok ki őket Ti is és tündököljetek! ;)


1. Válassz az outfitedbe egy hangsúlyos darabot! 

Egy káprázatos táska, selyemsál vagy egy svájcisapka pont ilyen. Maradjon ez a szetted központja - hagyd, hogy érvényesüljön!


2. Hordj csíkos ruhadarabokat! 

A divat demokratikus, ezáltal a legegyszerűbb hétköznapi darabok is előkelővé léphetnek elő.3. Cseréld a magas sarkúidat csinos balerinákra! 

A praktikum és a kényelem mindennél fontosabb.4. Találd meg a tökéletes kis feketét, amit csak neked terveztek! 

Alakítsd át néhány "semmiséggel": egy szalaggal, gallérral vagy brossal. Akárhányszor felveszed, kész leszel meghódítani a világot.5. Nehéz táskák helyett válassz vállra akasztható retikült! 

A Chanel 2.55-es steppelt válltáskája mai napig az ikonikus táskák egyike, ami bármilyen káoszt kecsesen rejt el.6. Bolondítsd meg a nőies darabokat egy kis férfias beütéssel! 

Egy motoros bőrdzseki, garbó vagy egy pár brogue cipő mindig jó befektetés.7. Használj néhány cseppet a kedvenc parfümödből! 

A Chanel No.5 a világ első mesterséges parfümje, melynek egyik legnagyobb rajongója Marilyn Monroe volt.


Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése