A mi kis Párizsunk / Our little Paris

Ma van a zene világnapja! Azé a fantasztikus dologé, ami összehoz, jókedvre derít, szorgalomra és fegyelemre nevel, miközben általa a szabadságot a lehető legtöbb formában élheted meg. Ezt csak az érti meg, akinek a napjait valamilyen formában áthatja a zene, akár alkotóként, akár hallgatóként. Régóta érlelődik bennem ez a bejegyzés, hiszen van az életemben egy hatalmas szerelmem, a zene. Hogy miért pont ez, azt nehéz megmagyaráznom. Nem azért, mert nem tudom, hogy miért választottam ezt a szakmát, hanem azért mert mindig is a világ legtermészetesebb dolga volt számomra, hogy zenélek és énekelek.

Amióta az eszemet tudom, folyton szerepeltem, játszottam, táncoltam és énekeltem. A zene mindig egy kis sziget volt, ami által egy pillanat alatt elrugaszkodhattam a valóságtól és olyan világba csöppenhettem, amit éppen az aktuális lelkiállapotomnak megfelelően álmodtam meg. A zeneszerzés, a szövegírás az életem szerves része lett, a ritmusoknak és dallamoknak köszönhetően  az év minden napján az érzelmeim legszélesebb skáláját élhetem meg.

Ebben a pillanatban nagyon boldog vagyok, ugyanis picit több, mint 1 hónappal ezelőtt készült el az első videoklipünk a Swing&Gatsby zenekarral. Ez a zenekar a saját kis projektünk állandó szerzőtársammal, Nagysolymosi Gáborral, aki hangszereléseivel mindig olyan formába öltözteti a szövegeimet, ami az adott dal hangulatát maximálisan tükrözi. 

A Párizs című szerzeményünk is olyan lett, mint amilyen a francia főváros: szenvedélyes, ezerarcú, sikkes és vidám. Nézzétek meg a dalhoz készült klipet is, mely egy képzeletbeli utazás a francia fővárosban
! :)

Photos: Dániel Kalotai 

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése