A mi kis Párizsunk / Our little Paris

Ma van a zene világnapja! Azé a fantasztikus dologé, ami összehoz, jókedvre derít, szorgalomra és fegyelemre nevel, miközben általa a szabadságot a lehető legtöbb formában élheted meg. Ezt csak az érti meg, akinek a napjait valamilyen formában áthatja a zenehallgatás vagy az alkotás folyamata. Régóta érlelődik bennem ez a bejegyzés, hiszen tudjátok, hogy a divat előtt már volt egy szerelmem, a zene. Hogy miért pont ez, azt nehéz szavakba önteni. A zene ugyanis az a kivezető szelep, ami rögtön jó kedvre derít, ami által elrugaszkodhatok a valóságtól és olyan világba csöppenhetek, amit az éppen aktuális lelkiállapotomnak megfelelően alakíthatok. Képzeletben bárhol lehetek és a dallamoknak köszönhetően az érzelmek legszélesebb skáláján mozoghatok.

Ebben a pillanatban nagyon boldog vagyok, ugyanis picit több, mint 1 hónappal ezelőtt készült el az első videoklipünk a Swing&Gatsby zenekarral! Ez a zenekar a szívem csücske, a saját kis projektünk állandó zeneszerzőtársammal, Nagysolymosi Gáborral, aki hangszereléseivel mindig olyan formába öltözteti a szövegeimet, ami az adott dal hangulatát maximálisan tükrözi. 

A Párizs című szerzeményünk is olyan lett, mint amilyen a francia főváros: szenvedélyes, ezerarcú, sikkes és vidám. Nézzétek meg a dalhoz készült klipet is! :)

Photos: Dániel Kalotai 

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése