Városi dzsungel / Urban jungle

2017-ben az év színe a greenery, vagyis a lombzöld, és ennek nagyon komoly üzenete van. Mivel egyre több időt töltünk a négy fal között, ezért ott is igyekeznünk kell valahogy pótolni a természetet. A trópusi láz a lakberendezésben is jelen van: minden, ami zöld, az trendi a házban! 

Dzsungel hangulatot teremthetsz növényekkel, pálma mintás tapétákkal és díszpárnákkal. Néhány látványos darab rögtön megváltoztatja a szoba karakterét, plusz a zöld szín mindenképpen jó hatással lesz rád, hiszen természetéből adódóan frissít, nyugtat és regenerál. Alakíts ki egy mini botanikus kertet a teraszon, burkolózz levélmintás ágyneműbe, vagy virágoztasd ki home office bázisodat. 


Teremts nyugodt miliőt fonott kiegészítőkkel: egy jutaszőnyeg, rattan fotel vagy pár kallódó szalmakalap még autentikusabbá teszi az összképet. A növényeknek köszönhetően barátságosabb légkörben dolgozhatsz és a levegő oxigéndúsabb lesz. Fontos, hogy virágaid elegendő természetes fényt kapjanak, ezért költöztesd őket az ablakhoz közel. Te melyik helyiségben vállalnád be ezt a trendet? :)

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése