Színezd ki az őszt! / Paint autumn with colors!

Kifelé megyünk az őszből és magabiztos léptekkel haladunk a tél felé. Az élénk színek már eltűnőben vannak, helyüket átveszi a kopár szürke fák látványa és a szél is csípi az arcunkat. A ragyogó napsugár azonban nem enged, még tartogat egy kicsit meleg fényéből. Ilyenkor késő ősszel, tél elején szeretek a legjobban inspirálódni, számomra ez az év legszebb időszaka.

We're slowly walking out of autumn and head out into the winter with confident steps.  Vibrant colours are replaced by grey trees and we feel the cold wind on our cheeks. But the sun holds still holds a little warm light. This is the best time to get some inspiration, this is the most wonderful time of the year. 

Az évszak, amely a hulló falevelek mély, aranyló színeiről, a sárgák és a barnák ezerszínű palettájáról szól: fűszeres mustárról, pikáns curryről, narancsos sütőtökről és a gesztenyéről meg a karamellás forró csokiról. Bekuckózás, gyertyafényes esték, ízletes vacsorák. Vagy városi céltalan bóklászás, kirakatnézegetés és egy sütőtökös latte a kedvenc kávézómban.

Mikor megláttam ezt a kék-sárga szőrmestólát, tudtam hogy ez lesz számomra az idei ősz. A felhők és az aranyló nap. Az élénk színfolt a szürke városban. A kiegészítő, amivel tuti, hogy egyből kiszúrnak. 

Ha pedig kék, akkor legyen farmer! A koptatott és szaggatott farmernadrág, illetve a farmering pont annyi hétköznapi vonalat tesz az összképhez, amennyi kell, hogy ne mozduljak el a bundás-brilles irányba. 

A meglévő darabokhoz jól passzol a camel színű kabát. A teveszín nem véletlenül annyira felkapott - az időtlen eleganciát és a nőies finomságot jelképezi. Bár a szőrmestóla magában is elviszi az egész szettet, a városban való szaladgáláshoz egy keresztben átvetett feltűnő sárga válltáskát is felkaptam. 

A csillogást egy csilogó statement nyaklánccal és pár arany gyűrűvel még tovább lehet fokozni. Na meg egy mustárszínű velúr magassarkúval, vagy ha fázósabbak vagytok, akkor egy bokacsizmával. Nektek melyik szín jelképezi az őszt?

Kabát: ORSAY, szőrmestóla, farmernadrág, nyaklánc: ZARA, farmering: H&M, táska: STRADIVARIUS, ékszerek: VINTAGE, cipő: DEICHMANN
Photo: Hirling Bálint
A cikk a SHE.HU-n jelent meg.

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése