Victoria angyalai újra leszálltak

Szerda este a Lexingon Armory zsúfolásig megtelt a meghívott vendégekkel, akik már izgatottan várták, hogy idén milyen lenyűgöző estének lehetnek szem- és fültanúi. 
Összesen hat kollekciót mutattak be a modellek: British Invasion, Shipwrecked, PINK, Birds of Paradise, Parisian Nights, Snow Angels. A fellépők a countryénekes Taylor Swift, a Fall Out Boy, a Great Big World és a Neon Jungle voltak. Taylor Swift most nyújtotta eddigi legjobb alakítását, de ehhez hozzájárult az is, hogy a kifutó apró flitterekkel és csillámokkal volt végig szórva és közben esett a hó is. A fináléban Lady Gaga Applause című dalára buliztak a modellek.
Idén Candice Swanepoel volt az a szerencsés kiválasztott, aki bemutathatta a 'The Royal' névre keresztelt 10 millió dollárt érő melltartót, melyet 4200 drágakő díszített. A koronát végül kényelmi okokból nem viselte, ezzel tisztelegtek volna az angol királynő előtt.
Az este folyamán 69 fehérneműszettet és 28 angyalszárnyat láthatott a nagyérdemű, 32 sztármanöken által. A háttérben 26 sminkmester, 22 fodrász és 8 manikűrös dolgozott. A showt 185 országban közvetítik majd december 10-én. Magyarországon is látható lesz.
Jönnek a kreációk, ámuljunk és bámuljunk! :)

 

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése