Antonia's moments

Romantika és retró a divathéten / Romanticism and retro on fashion week

szombat, október 22, 2016

A hazai divatélet egyik legfontosabb eseményén, a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on rengeteg divatkedvelő és szakértő jelenik meg, ezáltal mindenki a legbátrabb, a legkülönlegesebb és a legmeghökkentőb oldalát igyekszik megmutatni. Ebben nem is volt hiány, sok ötletes és színes szettet láttam, ami igazi felüdülést jelentett a néha számomra uniformisnak tűnő fekete foltok között. Kíváncsiak vagytok, én mit vettem fel? Máris mutatom!


Now I'd like to show you my outfit I wore on the second day of Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. This is one of the most important fashion event in Hungary, where you can find lots of fashion fans, designers, buyers and journalists.Valami üdébb dologban gondolkoztam és végül egy tört fehér pliszírozott ujjú blúzt és egy virágmintákkal díszített ujjatlan ruhát vettem fel erre az alkalomra. 
A ruha színei kissé őszies hatást keltenek, de ezt egy cseppet sem bántam, sőt felkaptam hozzá egy leopárdmintás clutchot is, mert imádom keverni a mintákat. Nézzétek csak, milyen jól mutatnak együtt a virágok és a leopárdfoltok! 

Hogy romantikus énemet még inkább felszínre hozzam, egy mályva színű virág alakú fülbevalót és néhány gyöngy gyűrűt választottam.

A Fashion Weeknek a nemrég impozánsan felújított Várkert Bazár adott otthont, és mivel csodaszép idő volt, a divatbemutatók szünetében szívesen ücsörögtem kint a Duna-parton. Egy vintage stílusú bőr ballonkabát azért elkelt, ami némi vagányságot adott az összképhez. 

Éppúgy, mint a szegecsekkel díszített tűsarkú is. 

A divathéten rengeteg vendég fordul meg, hatalmas a pörgés, a bemutatók között mindenki az előtérben kávézik, beszélget és ilyenkor nemcsak a kifutókon felvonuló kollekciók tervezőit ismerhetjük meg, hanem az előtérben kiállított dizájnerdarabokat is közelebbről szemügyre vehetjük. 

Rögtön lecsaptam a lehetőségre és az aznapi szettemhez választottam egy menő  cateye szemüveget a Vinylize by Tiptontól - amely hiszitek vagy sem, bakelitlemezből készült -, valamint egy csinos táskát Alma Abonyitól. Nektek hogy tetszik?

Photo: Polyák Attila
A cikk a SHE.HU-n jelent meg.

You Might Also Like

0 megjegyzés