A nyári forróságot máshogy nem lehet bírni, csak rengeteg fagyival! A jó hír viszont, hogy a fagyasztott ízek nemcsak tölcsérben mutatnak jól, hanem csészében, martinis pohárban, tálkában, vagy akár konzerves dobozban is. Találtam néhány nyerő ízpárosítást, amit érdemes kipróbálni, de a hangsúly ezúttal a tálaláson van, hiszen pár gombócból is ki lehet hozni a maximumot egy kis kreativitással. :)
We can't stand summer hot without tons of ice cream! Good news is that frozen flavors do not only look good in cones, but also in cups, mugs, martini glasses, bowls or even into canned cans. I've found some
exciting flavour combinations, but this time the focus is on serving: turn your ice cream into
something special with a little creativity! :)
Citromfagyi mézzel és virágokkal
Lemon ice cream with honey and flowers
Pisztácia fagyi kókuszdióban
Pistachio ice cream in coconut
Kaktuszos fagyi tölcsérben szórócukorkákkal
Cactus ice cream in cones with sugar strands
Karamella fagyi őrölt fahéjjal és pörkölt mandulával
Caramel ice cream with cinnamon powder and roasted almonds
Mangó szorbet mentalevelekkel
Mango sorbet with mint leaves
Karamell fagyi sós karamellás öntettel és pattogatott kukoricával
Caramel ice cream with salted caramel syrup and popcorn
Kávéfagyi espresszóval
Coffee ice cream with espresso
Joghurt fagyi müzlivel és friss bogyós gyömülcsökkel
Yoghurt ice cream with muesli and fresh berries
Feketeszeder fagyi gyümölccsel és levendulával
Blackberry ice cream with berries and lavender
Áfonyafagyi friss gyümölccsel
Blueberry ice cream with fresh fruits
Vaníliafagyi darabolt dióval és rózsaszirmokkal
Vanillaice cream with chopped nuts and rose petals
Eperfagyi vattacukorral
Strawberry ice cream with cotton candy
Képek forrása: Pinterest
0 comments:
Megjegyzés küldése