Széna vagy szalma? / Hay or straw?

A fonott dolgok mindig a napfényes Itáliát juttatják eszembe. Ez az ország nekem szimpla szerelem és hála az égnek a mostani szezon kiemelt kulcsdarabjai között vannak a szalmakalapok, fonott táskák és háncstalpú cipők. Bármelyiket is választjuk, egy szempillantás alatt a citrusok földjére repülhetünk a piacokon alkudozó signorinák közé. Máris mutatom a legstílusosabb fazonokat, amelyek bárhova bevethetőek!



Kalap a fejre

A széles karimájú kalapok megvédenek az erős napfénytől, és egy feledésbe merült korszak glamúros hangulatát idézik. Nagyon kedveltek a fekete szalaggal díszített darabok, melyek a századfordulós girardi kalapokra emlékeztetnek. Ha szereted a feltűnést, akkor válassz egy hatalmas verziót, hogy te legyél a strand dívája!


Táska a kézbe

A nyári napok elengedhetetlen és csinos kiegészítője a fontott rattan vagy raffia táska. Nemcsak szuper stílusos, hanem rengeteg mindent elnyel, ezért bevásárláshoz és strandoláshoz is ideális. Nagy meglepetés viszont, hogy a különlegesebb darabokon kívül Jane Birkin kedvenc kosárkája is újra reflektorfénybe került. Teremts összhangot a natúr anyag és a ruhád színe között egy fogókára kötött helyes kendővel!


Cipő a lábra

A háncstalpú cipők - legyen szó lapos espadrilles-ről, éktalpú szandálról vagy saruról - mindegyike ad egy nagy adag fűszert a megjelenésedhez. Hordd őket bátran fonott táskáddal és szalmakalapoddal együtt, egyáltalán nem lesz sok!

Képek forrása: Pinterest

CONVERSATION

0 comments:

Megjegyzés küldése